Menu Sluiten

Wooncomfort Met Goede Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over wooncomfort met goede dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Wooncomfort Met Goede Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wooncomfort met goede dakisolatie

contacteer ons home te koop filosofie kenmerken van de kwadraatwoning impressies u heeft bouwgrond te koop bouwen op uw eigen bouwgrond contacteer ons prestigieus wonen op ruim min wooncomfort met goede dakisolatie zijn vaak gezocht Van leuven terug naar overzicht verkocht everberg epeil zero co everberg rustig en groen op ruim km van bertem als een dorp van vroeger een gloednieuw project van unieke superstijlvolle highend woningen architectonisch n geheel en rond een centrale as ingeplant. Hier wil men graag wonen rustig geborgen met enkel plaatselijk verkeer op ruim minuten van leuven en alle nodige faciliteiten scholen winkels vlakbij. De exclusieve stadsvilla s op deze uitzonderlijke locatie zijn modern van design ruim en licht en betuigen eer aan de ste eeuw door de hantering van hoge bouwtechnische kwaliteitsstandaarden helemaal op maat van het energie en technologiebewuste hedendaagse gezin. Uitgevoerd in imposant witgrijsbruin genuanceerde gevelsteen zonder voeg lichte crpi en trotse gitzwart omkaderde raampartijen s.

ruim aanbod te huur en te koop thans panden postnummer van tot prijs van tot sorteren volgens prijs postnummmer straatnaam appartementen te koop datum aanbiedingen slaapkamer appartement op goede locatie van de zeedijk graaf jansdijk bus blankenberge op te frissen appartement van m met slaapkamers en terras gelegen in een rustige straat op slechts meter van het strand. Kleine residentie met appartementen. Gekeurde elektriciteit en conform. Wg gvg gmo gvv gvkr voor meer info bel pieter of pieter.jacquesdesmetpoupeye.be vrij bij akte . gelijkvloersappartement op goede locatie van de zeedijk met grote koer De kosten van wooncomfort met goede dakisolatie Graaf jansdijk gelijkvloers blankenberge instapklaar gelijkvloersappartement van m met slaapkamers en private koer gelegen in een rustige straat op slechts meter van het strand. Kleine residentie met appartementen. Gekeurde elektriciteit en conform. Wg gvg gmo gvv gvkr voor meer info bel pieter of pieter.jacquesdes.

Informatie over Wooncomfort met goede dakisolatie

home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in overpelt vergelijk erkende loodgieters op prijs scherpe prijzen voor rioleringswerken dakwerken sanitair en cvketel installatie vrijblijvende offertes loodgieter overpelt last van een lekkage of is uw wc verstopt schakel zo snel mogelijk e.