Menu Sluiten

Isolatie Bedrijfshallen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie bedrijfshallen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | www.pluimers.be

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie bedrijfshallen

home reiniging gevelonderhoud dakontmossing waarom nove over ons gerealiseerde projecten contact menu onze diensten gevelonderhoud goed advies vakkundig werk van woning tot bedrijfspand eerlijke kwaliteit gevelonderhoud om uw pand in opperste conditie te houden is regelmatig onderhoud aangewezen. Niet alleen vanwege het reinigende aspect ervan maar ook omdat we tijdens het onderhoud waar mogelijk zorgen voor bescherming die een langere levensduur bewerkstelligt isolatie bedrijfshallen zijn zeer gewild Eerst maken we een analyse om zeker te zijn dat we met de juiste producten aan de slag gaan. Elk materiaal heeft namelijk zijn unieke eigenschappen en manier van behandelen. Metalen zoals rvs en aluminium vergen een geheel andere aanpak dan bijvoorbeeld steen en beton. En.

taallang nederlands nederlands franais nbsp nbsp menu verwarmings en koelingssystemen vloerverwarming climatrix eco pur climatrix eco climatrix easy climatrix grid climatrix slim en xslim speetile combi variocomp klimaatwand clip rail variopanel combi speetile combi twistpanel combi klimaatplafond flexpanel office panel variopanel combi twistpanel combi thermostaten buizen en fittingen montage referenties nieuws de klimaatplafonds van climatrix dragen bij aan eerste energieneutrale volvo garage ter wereld climatrix ontwikkelt uniek warmteverliesberekeningsprogramma verwarming in een nieuw tijdperk nieuwe feature tackerisolatie chimpansees krijgen knuffelmuur van climatrix in zoo antwerpen.

Meer informatie over Isolatie bedrijfshallen

home over kooy over kooy onze professionals werkterrein referentielijst dakbedekkingen dakbedekkingen nieuwbouwdaken renovatiedaken leefdaken groendaken designdaken onderhoudscontracten isolatie groothandel groothandel productmerken dak en gevelbeplating contact nieuwbouwdaken image pvc dakbedekking image pvc dakbedekking image pvc dakbedekking pvc dakbedekking nieuwbouw daken de ervaren monteurs van kooy project nederland werken nieuwbouwdaken waterdicht af inclusief isolatie en details afvoeren etc.. Gaat het nu om aanbouwen dakkapellen woningen gebouwencomplexen of bedrijfshallen kooy project nederland heeft met elk type dak ervaring Enige opheldering over isolatie bedrijfshallen In de afgelopen jaar zijn meer dan . Daken .