Menu Sluiten

Isolatie Cellulosevezels

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie cellulosevezels kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatie Cellulosevezels

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie cellulosevezels

home activiteiten dakwerken sanitair isolatie zonnepanelen over ons historiek ateliers contact menu contacteer ons nu dakwerken sanitair isolatie zonnepanelen dakwerken timmerwerken asbest dakbedekking zinkwerken dakramen en lichtkoepels gevelbekleding timmerwerken doorgaans wordt hiervoor gebruik gemaakt van rode noorse den. Het door ons gebruikte hout is van timmerkwaliteit ste keus en is gedrenkt in schimmelwerend en insectendodend product type madurox isolatie cellulosevezels met gegarandeerde rendementsstijging Asbest dakbedekking dakpannen voor onze dakpannen werken wij hoofdzakelijk met koramic. In belgi is koramic als enige producent van kleidakpannen marktleider en brengt daarnaast een uitzonderlijk ruim gamma pannen op de markt onder de merknamen pottelberg narvik janssensdings bisch migeon en aleonard. Dit gamma omvat maar liefst verschillende modellen pannen in meer dan kleur.

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home isoleren binnenmuurisolatie binnenm.

Bericht over Isolatie cellulosevezels

home gevelrenovatie gevel zolder en dakisolatie renovatiewerken over ons premies cellulose isolatie contacteer ons offerte isoleren met cellulose isoleren met cellulose bij de meeste traditionele daken of zolders wordt meestal een combinatie van minerale wol en harde pur platen toegepast. Dit komt omdat er tussen de balken ruimte is voor minerale wol de dikte van deze eerste laag is meestal niet voldoende zodat een tweede isolatie in vorm van harde platen bovenop de eerste wordt geplaatst.via verloren ruimtes gaat ook heel wat energie verloren De verkoopprijs van isolatie cellulosevezels We vullen die ruimtes met cellulose of papiervlokken.waar technisch mogelijk wordt dus als alternatief papiervlokken toegepast en dit voor dezelfde prijs terwijl deze ecologi.