Menu Sluiten

Vloeropbouw Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloeropbouw vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloeropbouw Vloerisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloeropbouw vloerisolatie

doorgaan naar inhoud home chape vloerisolatie contact menu home chape vloerisolatie contact wittesaele joan vloerisolatie chape wittesaele joan heeft jaar ervaring met vloerisolatie. De chapevrachtwagen staat paraat voor elk nieuwbouw of renovatieproject in de wijde omstreken van zarren in westvlaanderen of oostvlaanderen. De volautomatische vrachtwagen pompt rechtstreeks op de te vloeren verdieping binnen n buiten vloeropbouw vloerisolatie specialisatie Als meewerkende zaakvoerder bouwde wittesaele joan een gedreven team rondom zich en bouwde hij een bedrijf uit met moderne uitrusting. Deze chapist is voorzien om uw vloerisolatie spuiten chapewerken perfect uit te voeren. Hij heeft praktische ervaring met verschillende vloerisolaties n met de vele factoren om mee rekening t.

nl fr applis onze troeven vloerisolatie isolatiechape opbouw vloerisolatie chape vloerverwarming akoestische vloerisolatie allinone vloersysteem onze soorten vloerisolatie plat dak isoleren profim daksysteem bestaand plat dak isoleren voordelen isolatie plat dak contact nieuws tips privacy policy een kleine investering met grote energiebesparingen als gevolg vloerisolatie isolatiechape isolatiechape laten plaatsen door applis wanneer we bij applis vloerisolatie komen plaatsen dan starten we telkens met de isolatiechape. Die chape vormt de eerste laag van de totale vloeropbouw. We gebruiken hiervoor een isolatiechape op basis van eps. Waarom we bij applis net voor dit type isolatiechape opteren vertellen we je hi.

Mededeling over Vloeropbouw vloerisolatie

chape en vloerwerken stefaan robyn home chapewerken polystyreenchape chapewapening sneldrogende chape isolatie akoestische isolatie harde isolatieplaten gespoten purisolatie vloertegels natuursteen keramische tegels realisaties nieuws nieuwsberichten project in de kijker offerte aanvragen polystyreenchape polystyreenchape is een mengeling van isolatiebolletjes piepschuim gemengd met water cement en een luchtbelvormende toeslagstof. Deze vorm van isoleren wordt vooral toegepast indien de vloeropbouw zeer groot is bvb omdat er zich veel technische leidingen in bevinden. Polystyreenchape isoleert merkelijk minder goed dan purisolatie maar is budgetvriendelijker indien er een grote dikte dient aangebracht te worden wenst u meer informatie over vloeropbouw vloerisolatie De laatste nieuwe vormen van polystyreenchape scoren inmiddels zeer goed qua isolatiewaarde. Zo heeft het type riba nog slechts een warmtegeleidingscofficient van w mk. Hoe lager het cijfer hoe beter de prestatie van het materiaal ook hier zijn er systemen waar men rechtstreeks vloerverwarming op kan .