Menu Sluiten

Ecologische Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over ecologische dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Ecologische Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ecologische dakisolatie

wonen en energie woon duurzaam blog over wonen energie en duurzaam wonen. Duurzaam wonen nieuws gevelrenovatie isolatie airconditioning chauffage meer welke dakisolatiematerialen voor een energiezuinige woning date maart author woonspecialist comments comments categories isolatie negen op de tien vlamingen vindt energiezuinigheid belangrijk . Dit benadrukt vlaamse minister van energie bart tommelein. Het doel is te streven naar een lagere energiefactuur een verhoogd wooncomfort en bij te dragen aan onze ecologische voetafdruk. In dit streven staat dakisolatie op kop als eerste energiebesparende maatregel. Een gesoleerd dak bespaart je namelijk tot op je energierekening. Om deze investering rendabel te maken is het van belang het juiste isolatiemateriaal te kiezen. Maar hoe maak je een keuze in het breed aanbod aan dakisolatiematerialen met welke criteria dien je rekening te houden in dit artikel geven we je graag een overzicht van de verschillende mogelijkheden ecologische dakisolatie passend voor uw firma Hoe je dak isoleren d isolatiematerialen op een rijtje de beschikbare dakisolatiematerialen worden ge.

doorgaan naar inhoud particulieren professionals home over ons blog insaver friends realisaties partners certificaten vacatures contact onze specialisaties waarom zonnepanelen producten gt zonnepanelen gt omvormers stappenplan subsidies referenties waarom een batterij producten subsidies referenties waarom een laadpunt waarom dakwerken subsidies referenties particulieren professionals home over ons blog insaver friends realisaties partners certificaten vacatures contact onze specialisaties waarom zonnepanelen producten gt zonnepanelen gt omvormers stappenplan subsidies referenties waarom een batterij producten subsidies referenties waarom een laadpunt waarom dakwerken subsidies referenties bereken zelf de prijs van uw zonnepanelen bereken de prijs van uw zonnepanelen bereken de prijs van uw zonnepanelen visie en missie insaver is ontstaan uit een oprechte interesse in de verbetering van de energieefficintie van gebouwen. Samen met onze partners werken we dagelijks aan het verkleinen van de ecologische voetaf.

De discipline van Ecologische dakisolatie

facebook linkedin mooi https t.co vhlgqpmi bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact eengezinswoning in strobalen info project eengezinswoning in strobalen jaar start uitvoering locatie bavegem architecten bast architects amp engineers projectteam bruno deraedt en silke maertens eengezinswoning architectuur nieuwbouw strobalenbouw . Beide bouwvrouwen houden vast aan een ecologische levensstijl en hebben een voorliefde voor natuurlijke materialen. Ze wensten dit door te trekken in de manier van wonen en kozen zo voor de combinatie van stro leem en hout. Het toepassen van een logisch systeem voor het plaatsen van strobalen resulteert in duidelijke draaglijnen interesse in ecologische dakisolatie De roosteri.