Menu Sluiten

Isoleren Dak Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isoleren dak met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isoleren Dak Met Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren dak met wol

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur zoldervloer isoleren home zoldervloer isoleren indien jede zolder enkel als opslagruimte gebruiktof als het dak niet geschikt is om te isoleren biedt zoldervloerisolatie een veelbeter rendement. Een zolder wordt lang niet altijd gebruikt als woonruimte bij andere soorten gebruik is het mogelijk dat je bij een zoldervloer isoleren in aanmerking komt voor diverse premies en subsidies die ook van toepassing zijn op dakisolatie isoleren dak met wol informatie aanvragen Wanneer er bij de zoldervloer isoleren geen dampscherm geplaatst wordt zal deze lucht in het isolatiemateriaal doordringen wat een negatief effect heeft op de isolatiewaarde. Soorten vloerisolaties de keuze voor het isolatiemateriaal bij een zoldervloer isoleren .

toggle navigation verwarming sanitair isolatie ventilatie airconditioning water hernieuwbare energie onderhoud contact isolatie thermisch isoleren van uw dak neem vrijblijvend contact op infoisopur.be t isolatie van isoleren kan je leren. Het is namelijk zonde om veel aandacht te besteden aan correct verwarmen of ventileren wanneer de isolatie in uw woning niet op punt staat. Uw vloeren gevels en daken dienen gesoleerd te zijn om uw optimale binnenklimaat te behouden. Bij isopur kan u terecht voor dak en wandisolatie. Vergeet zeker niet te informeren naar de isolatiepremies zowel de netwerkbeheerder als de vlaamse overheid geeft premies voor isolatie. Dak en wandisolatie in pu en minerale wol contacteer ons contacteer ons vrijblijvend via onderstaande gegevens. Berchemweg oudenaarde t m www.isopur.be infoisopur.be copy isopur bvba btw be .. w.

Informatie over Isoleren dak met wol

isoleren voor een betere toekomst dealers vacatures video s bim professionals nl fr isolatieproducten ursa pureone ursa terra ursa xps ursa white blowing wool ursa seco isolatiematerialen minerale wol gextrudeerd polystyreen plaat isolatie xps toepassingen nieuws over ons onze waarden geschiedenis milieu gezondheid contact isolatieproducten ursa pureone ursa terra ursa xps ursa white blowing wool ursa seco isolatiematerialen minerale wol gextrudeerd polystyreen plaat isolatie xps toepassingen nieuws over ons onze waarden geschiedenis milieu gezondheid contact dealers vacatures video s bim professionals nl fr home toepassingen slim en duurzaam isoleren met ursa delen dakisolatie een van de meest rendabele ingrepen in een woning is je dak isoleren Aandacht over isoleren dak met wol Niet alleen voor je energiefact.