Menu Sluiten

Thermische Isolatie Spouwmuren

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over thermische isolatie spouwmuren kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Thermische Isolatie Spouwmuren

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Thermische isolatie spouwmuren

brabantstraat a roeselarebeveren t f be .. Www.vancoillieplastics.be infovancoillieplastics.be startpagina over ons dakgoten dakvensters dak en spouwisolatie drainage caboflex en socarex laminaat ramen en deuren rolluiken deceuninck golfplaten en verandaplaten lichtkoepels plafonds en wandbekleding pvc buizen vliegramen en vliegdeuren voorzetrolluiken zoldertrappen zonnetent en screens zonnewering dak en spouwisolatie styrisol isolatieplaten hardschuimplaten in geel gextrudeerd polystyreen met gesloten celstructuur voor gebruik als thermische isolatie thermische isolatie spouwmuren offerte aanvragen Lengte mm en mm breedte mm dikte rarr rwaarde m mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . mm rarr . Ursa glaswol veerkrachtig glaswoldeken aan n zijde bekleefd met een dampen luchtscherm in aluminiumkraft en voorzien van spijkerflenzen voor thermische en akoestische isola.

nl fr homeliggingcontact historiek productcataloog leveringen houtbewerkingen showroom boomzagerij decadt redenen houtsoorten in voorraad binnendeuren brandhout dakbedekking dakvensters koepels exterior living tuinhuizen gevelbekleding gootbekleding goten gyproc houtbescherming ijzerwerk en bevestiging isolatie geluid thermisch kurk muurbekleding oregon douglas parket plaatmaterialen plafondbekleding quickstep riolering steigerhout barnwood terrasplanken tuinhout velux verandaplaten zoldertrappen isolatie thermisch glaswol isover rollisol plus glaswol langs n zijde bekleed met een aluminium dampscherm voorzien van versterkte spijkerflenzen. Breedte cm diktes mm thermische en akoestische isolatie van hellende daken brochure rollisol isover isoconfortglaswol zonder dampscherm zonder flenzen gemakkelijk op maat te snijden. breed diktes en mm thermische en akoestische isolatie.

Gegevens over Thermische isolatie spouwmuren

emailprotected vakkennis gratis offerte home isolatiewerken realisaties contact home isolatiewerken realisaties contact duurzaam verbouwen energiezuinig zijn met thermische isolatie duurzaam verbouwen energiezuinig zijn met thermische isolatie de isolatie van isomobil kwaliteit met een korte terugverdientijd de waarde van goede isolatie is niet te onderschatten. Op lange termijn is het terugverdieneffect erg groot. Maar als u duurzaam en energiezuinig wil bouwen heeft u de juiste thermische isolatie nodig en een vakman die jaren ervaring heeft bent u geïnteresseerd in de prijs van thermische isolatie spouwmuren Want isoleren is een delicaat werk dat u door een specialist moet laten doen. Hoogstaande isolatie bij isomobil hebben wij sinds ervaring in de isolatie regio malle in kantoren industrile gebouwen loodsen huizen en stallen. Bij ons bent u dus zeker van de be.