Menu Sluiten

Leveranciers Kelderisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers kelderisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Kelderisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers kelderisolatie

deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Akkoordmeer informatie ga naar hoofdinhoud ga naar zoek organiseren reserveren stratenplanxeffaanmelden inwoner afval en milieu afval premies subsidies duurzaam leven natuur vergunningen digitale toepassingen warmte meldpunt dierenenhinder en giftige planten bouwmeester scan verbeter mee de atlas van de waterlopen bouwen en wonen buurtwegen lokaal bedrijventerrein verbouwen amp vergunningen woonloket bestemmingen voorschriften en verordeningen premies subsidies veiligheid bealert brand en evacuatieoefeningen brandweerzone vlaamsbrabant west noodweer politie amow i.

home isolatie isolatiewerkzaamheden spouwmuurisolatie dak en zoldervloerisolatie celluloseisolatie plafond en muurisolatie kelderisolatie fotos renovatie andere werkzaamheden gevelbehandeling fotos premies offerte referenties contact zoek naar home isolatie isolatiewerkzaamheden spouwmuurisolatie dak en zoldervloerisolatie celluloseisolatie plafond en muurisolatie kelderisolatie fotos renovatie andere werkzaamheden gevelbehandeling fotos premies offerte referenties contact zoek naar home welkom op de website van ims isolatietechnieken ims bvba is van oorsprong een familiebedrijf van ervaren vakmensen leveranciers kelderisolatie passend voor uw onderneming Vandaag zijn wij o.a. Gespecialiseerd om uw muren dak of zoldervloer te isoleren en te renoveren. Uw huis is vaak uw grootste investering Enige aanwijzing over leveranciers kelderisolatie Deskundigheid kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook van groot belang. Wij leveren duurzame en betaalbare isolatie die uw wooncomfort verhogen wij zijn een atggecertificeerd bedrijf. Dit biedt u de garantie dat onze werkzaamheden voldoen aan hoge kwaliteitseisen vanuit de sector. Ims bvba realiseert haar project.

De discipline van Leveranciers kelderisolatie

overslaan en naar de inhoud gaan klant partner lokaal bestuur zoeken zoeken main navigation snel aan de slag meer weten neem contact op zoeken zoeken kruimelpad home meer weten premies voor bedrijven coronavirus bekijk onze extra veiligheidsmaatregelen premies voor bedrijven naast particulieren die werken aan een energiezuinigere woning geven we graag ook bedrijven een duwtje in de rug bij hun duurzame investeringen. Isolatie dakisolatie of zoldervloerisolatie buitenmuurisolatie beglazing vloerisolatie of kelderisolatie energiebesparende toestellen zonneboiler warmtepomp warmtepompboiler relighting zonnepanelen energiestudie premie na energiestudie scroll to top dringende oproepen gasgeur storingen en defecten infolijn zonaal tarief maandag tot vrijdag van tot u zaterdag van tot u over fluvius de netbeheerders investor relations jobs bij fluvius meer over ons bedrijf pers publicaties blog veelgestelde vragen social media links facebook instagram linkedin twit.