Menu Sluiten

Site Over Dakisolatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over site over dakisolatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Site Over Dakisolatie

Isolatie | Duurzame Energie | Dakwerken | Renovatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over dakisolatie

home hellende daken platte daken zinkwerken dakramen gevelbekleding dakisolatie contact kies voor een stevig dak boven uw hoofd contacteer ons bespaar energie met goede dakisolatie een goede isolatie vermindert uw energiefactuur en zorgt ervoor dat u in aanmerking kan komen voor subsidies. Voor deze dakisolatie in boutersem en ruime regio doet u best beroep op een ervaren vakman. Dat vakmanschap heeft dakwerken vandeput in huis. Luchtdicht isolatieschild de meeste warmte gaat via het dak verloren met bijkomende vocht en condensatieproblemen. De beste oplossing is een luchtdicht isolatieschild bovenop de dakconstructie. Een doorlopende dakisolatie als deze zorgt ervoor dat de warme en koude luchtstromen gescheiden blijven. Er wordt altijd gebruikgemaakt van de beste.

kompveldstraat lanaken infojmdakwerken.be home herstellingen dakisolatie bedrijven verkoopsvoorwaarden referenties contact dakisolatie in verschillende types van gebouwen bent u op zoek naar een vakman voor het plaatsen van dakisolatie in lanaken en omgeving jm dakwerken kan u hierbij helpen. Wij plaatsen dakisolatie van verschillende diktes en waardes in alle soorten gebouwen site over dakisolatie zijn zeer gewild Kwalitatief isolatiemateriaal van bewezen merken het isoleren van uw dak draagt niet alleen bij aan een energiezuinige woning of gebouw maar is sinds ook een wettelijke verplichting. Jm dakwerken helpt u hieraan te voldoen. Voor dakisolatie werken wij bovendien enkel met kwaliteitsmateriaal van onder andere unilin isover en rockwool. Indien u dit wenst.

Informatie over Site over dakisolatie

mechelbaan putte bel ons nu home hellende daken platte daken zink en koperwerken veluxramen binnenisolatie contact sterk in daken neem nu contact op. Contact dakisolatie met glaswol of rotswol wenst u graag dakisolatie in regio putte te laten installeren dafridak kan u hiermee zeker en vast helpen. We isoleren daken volgens de huidige normen en kunnen u eveneens deskundig adviseren voor een degelijke dakisolatie voor hellende of platte daken. Waarom isoleren dakisolatie is sinds een wettelijke verplichting geworden. Dafridak biedt u hiervoor de nodige ondersteuning om aan deze verplichting te voldoen. Verder is dakisolatie natuurlijk ook de beste manier om uw woning energiezuinig te maken ndash een investering die u al snel zal terugverdienen doordat u minder energiekosten hoeft te betalen. Verder is het isoleren van uw dak ook geschikt wanneer u uw zolder wil gebruiken als nuttige ruimte informatie over site over dakisolatie Hoogwaardig isolatiemateriaal we isoleren hellende en platte daken met glaswol of rotswol naargelang uw noden en budget. Rotswol is van na.