Menu Sluiten

Cellulosevlokken

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken

activiteiten prefab houtskeletbouw houtskeletbouw houtmassiefbouw buitenschrijnwerk interieur gevelbekleding ruwbouw technieken realisaties ruwbouw houtbouw technieken interieur over ons wie zijn we aanpak geschiedenis partners jobs contact houtbouw duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen met houtskeletbouw samen met de noordboom maakt u van uw woning een woning met een aangenaam binnenklimaat een woning met opmerkelijk lage energiekosten een woning die beperkt couitstoot bouwen en verbouwen met houtskeletbouw houtskeletbouw wat is dat houtskeletbouw is de methode die we toepassen. De concrete detaillering hangt af van project tot project de bouwheer bepaalt in welk huis ze willen wonen wij brengen onze technische vakkennis dan in om een optimale woning te realiseren. We stellen daarbij het gebruik van een aantal bioecologische materialen voor. Bijna al het hout dat we gebruiken is fscgelabeld. Wij staan in vlaanderen ook aan de wieg van .

isolatieafwerkingadvies hulp bij doehetzelfvacaturescontact isoleren met papier specialist in isoleren met cellulosevlokken isolatie waarom isoleren met papier de voordelen van isoleren met papiervlokken of cellulosevlokken zijn nog onvoldoende gekend cellulosevlokken vlug rendement Papierisolatie is ecologisch economisch en technisch een topproduct. We zetten de voordelen even op een rijtje. Meer weten over isoleren gt afwerking ecod maakt het werk helemaal af u kan naast het inblazen van de isolatie ook voor de volledige afwerking beroep doen op de ervaren medewerkers van ecod. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het dichtleggen van een dak of het afwerken van een ruimte in de woning met fermacell platen gipsplaten. Wat hebben wij te bieden gt advies voor professionelen en doehetzelvers met bijna vijftien jaar ervaring is ecod uitgegroeid tot d specialist in ecologisch en economisch isoleren. Wij willen die kennis graag met u delen zelfplaats.

Feiten over Cellulosevlokken

facebook linkedin mooi https t.co vhlgqpmi bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning info project renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning jaar locatie afsnee architecten bast architects amp engineers projectteam stefanie neerinck en emily ampe extra info epeil . Kpeil . Bioecologisch eengezinswoning renovatie houtskeletbouw laagenergie architectuur . Het project is gelegen op een site met een beschermd monument. In de bestaande schuur wordt een houtskeletbouw geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van fscgelabeld hout en het houtskelet wordt ingeblazen met cellulosevlokken interesse in cellulosevlokken De leefruimtes worden zuidgericht voor een optimale lichtinval te garanderen. De ramen aan de zuidgevel worden voorzien van screens. Verder werd geopte.