Menu Sluiten

Leveranciers Industriele Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers industriele isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Industriele Isolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers industriele isolatie

overslaan en naar de inhoud gaan service over ons wat doen wij team waarden partners geschiedenis nieuws jobs prijsaanvraag contact nl fr en menu main navigation portfolio referenties projecten nieuws nieuws filter by category alle algemeen datum datum jaar selecteren maand selecteren januarifebruarimaartaprilmeijunijulyaugustusseptemberoktobernovemberdecember alinso group verwierf de quotzwarte markquot september alinso group verwierf de zwarte markt met een oppervlakte van ha in tessenderlo. Meer weten alinso group breidt haar portefeuille verder uit july alinso group heeft de vennootschap bc zaventem verworven leveranciers industriele isolatie voor uw firma op maat bc zaventem heeft een oppervlakte van ongeveer . M kantoren en . M magazijnen op . M grond die ze op korte termijn verhuurt. Https bczaventem.be meer weten industrile hennep op eiland zw.

let op om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact historiek het begon allemaal zo n jaar geleden. In komt angelo leon amper jaar opgeleid als bouwvakker met een arbeidscontract vanuit het noorden van itali naar belgi. In komt hij terecht bij de firma antonio bearzatto in gent Ons voorstel over leveranciers industriele isolatie Het bedrijf is gespecialiseerd in granitowerken trappen en industrile vloeren en leunt perfect aan bij zijn opleiding uit itali. Zijn type .

Gegevens over Leveranciers industriele isolatie

gebieden gebieden isolatie brandbeveiliging geluidsbeheersing trillingsisolatie prestaties prestaties engineering metingen montage onderhoud services projectmanagement advies grote projecten onderzoek en ontwikkeling producten referenties infotheek infotheek nieuws downloads carrire carrire g h als werkgever opleiding young professionals ervaren professionals ongevraagde sollicitatie ondernemingen ondernemingen missie waarden diversity management beroepsverenigingen compliance ondernemingengroep vestigingsplaatsen qhse inkoop nl de en nl geluidsbeheersing trillingsisolatie phonemail heeft u nog vragen over ons bedrijf of onze producten aarzel niet om ons te contacteren. Contact opnemen gebieden geluidsbeheersing trillingsisolatie oplossingen voor een stillere wereld geluidsbeheersing van g h noise control geluidsbeheersing en trillingsisolatie dienen.