Menu Sluiten

Thermische Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over thermische dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Thermische Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Thermische dakisolatie

home over ons ons bedrijf referenties wat doen we spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie offerte contact nl fr welkom bij isolcom isolatiewerken uw gespecialiseerde partner in naisoleren van spouwmuren zolder dak amp kruipruimte isolcom specialiseert zich in het isoleren van bestaande en nieuwe woningen en dit met de meest performante materialen verkrijgbaar op de belgische markt. Wat goed is voor het milieu is goed voor uw portemonnee. Isolatie betekent immers minder energie verbruiken en dus ook minder geld uitgeven en dit jaar na jaar plus isolatiepremies krijgen. Noem het energiepremie of isolatiepremie niets dan voordelen en los van het financile plaatje gaat uw wooncomfort er gigantisch op vooruit thermische dakisolatie voor uw firma op maat De zolderruimte is na de isolatiewerken geen bakoven meer in de zomer noch een koude ruimte in de winter buitenmuren stralen na de isolatiewerken minder warmte uit naar buiten en minder koude uit naar binnen wat het wooncomfort gigantisch verhoogd. Een aangenaam binnenklimaat zodat u zich goed voelt in uw .

wonen en energie woon duurzaam blog over wonen energie en duurzaam wonen. Duurzaam wonen nieuws gevelrenovatie isolatie airconditioning chauffage meer welke dakisolatiematerialen voor een energiezuinige woning date maart author woonspecialist comments comments categories isolatie negen op de tien vlamingen vindt energiezuinigheid belangrijk . Dit benadrukt vlaamse minister van energie bart tommelein. Het doel is te streven naar een lagere energiefactuur een verhoogd wooncomfort en bij te dragen aan onze ecologische voetafdruk. In dit streven staat dakisolatie op kop als eerste energiebesparende maatregel. Een gesoleerd dak bespaart je namelijk tot op je energierekening. Om deze investering rendabel te maken is het van belang het juiste isolatiemateriaal te kiezen. Maar hoe maak je een keuze in het breed aanbod aan da.

Sterke info over Thermische dakisolatie

skip to content dakwerken vandekerckhove welkom bij dakwerken vandekerckhove Aandacht over thermische dakisolatie Menu home dakwerken nieuwbouw platte daken dakrenovatie zink en koperwerk dakisolatie gevelbekleding dakvensters contacteer ons gevelbekleding gevelbezetting in natuur of kunstleien of zink biedt u dak een optimale bescherming tegen vochtige muren. De thermische isolatie tussen de muur en gevelbekleding bespaart u energie die een belangrijke meerwaarde biedt voor u woning. website by www.akoni.be websites software development .