Menu Sluiten

Minerale Glaswol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over minerale glaswol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Minerale Glaswol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minerale glaswol

nl fr milieu faq over ons vacatures home hout interieur tuin showroom prijsaanvraag contact in de kijker menu je bent hier home hout isolatiematerialen warmte subnavigatie nieuw massief hout gevelbekleding hout rockpanel composiet pvc plaatmaterialen gipsmaterialen dakmaterialen lichtoplossingen isolatiematerialen warmte geluid deuren maatwerk deurgehelen bewerkingen zaagwerk knauf glaswol glaswol tr een isolatierol vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig daktimmerwerk minerale glaswol prijs Deze rol is nzijdig bekleed met een dampremmende aluminium bekleding die voorzien is van cm brede spijkerflenzen. glaswol multifit een onbeklede opgerolde isolatieplaat vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology met een uitstekende isolatiewaarde lambda waarde .

nl fr en contact over ons nieuws accreditatie en notificatie nl fr en home certificatie producten atg benor ce euceb keymark processen managementsystemen iso iso iso iso vca achilles asbestverwijdering ntmb personen technische goedkeuring kwaliteitskaders ventilatie luchtdichtheid naisolatie stakeholderoverleg contact over ons nieuws accreditatie en notificatie blader in certificaten firma s of documenten mailbcca.be blader in certificaten firma s of documenten zoek op producten personen en processen certificatiesystemen producten personen en processen firma s documenten trefwoord meer informatie over producten door een groep aan te klikken wordt een lijst van firmas aanvragers van het certificaat getoond die over een geldig certificaat van het gekozen systeem beschikken. Vervolgens wordt voor de gekozen certif.

Notie over Minerale glaswol

imemo totaalrenovaties dak en zolderwerken dakrenovatie zolderinrichting lsquoverlorenrsquo zolder isoleren opslagzolder isoleren woonzolder isoleren plat dak vernieuwen en isoleren groene energie zonnepanelen warmtepompen zonneboilers spouwmuurisolatie home realisaties over ons contact offerte isoleren woonzolder je woonzolder laten isoleren bij het isoleren van een woonzolder is het van groot belang om eerst de staat van het onderdak te analyseren. Bij een onderdak in goed staat zonder gaten of scheuren werken wij met een gesloten timberframe dat we vervolgens volblazen met minerale glaswol Een extra woordje over minerale glaswol Bij een onderdak in slechte staat opteren we voor halfharde glaswolplaten. Vervolgens brengen we luchtdicht een dampscherm aan. Ook voor de verder.