Menu Sluiten

Expert Zoldervloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over expert zoldervloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Expert Zoldervloerisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert zoldervloerisolatie

isolair uw isolatieexpert home agenda diagnose contact subsidie toggle navigation spouwmuurisolatie kelderisolatie dakisolatie zoldervloerisolatie vloerisolatie hoofdkantoor adres diestersteenweg hasselt kermt telefoonnummer emailadres infoisolair.be openingsuren maandag gesloten of op afspraak dinsdag t.e.m. Vrijdag u amp u zaterdag enkel op afspraak contacteer ons vul onderstaande gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Naam voornaam emailadres uw vraag of opmerking diestersteenweg hasselt kermt openingsuren maandag gesloten of op afspraak dinsdag t.e.m. Vrijdag u amp u zaterdag enkel op afspraak btw be.. Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken zolders muren en spouwmuren vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficinte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten expert zoldervloerisolatie met gegarandeerde rendementsstijging Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert neem dan gerust contact met ons op. Na een energieaudit krijgt.

spouwmuurisolatie infoisoglobe.be nederlandsfranais menu skip to content dakisolatie isolatie van uw dak isover utherm dakisolatie dakisolatie prijs premie dakisolatie dakisolatie bedrijf offerte dakisolatie contact dakisolatie isoglobe isoleert uw dak of zolder u contacteert isoglobe voor uw dak of zolder te isoleren en we maken een afspraak.. Onze isolatie expert komt op de datum van afspraak naar uw huis of kantoor. We controleren uw dak en bespreken de mogelijkheden om het te isoleren. Na een onderlinge overeenkomst plaatsen we de dakisolatie of zoldervloerisolatie. We laten uw zolder netjes achter. Dankzij de dakisolatie geniet u meteen van een verhoogd wooncomfort n lagere energiefactuur terwijl isoglobe de documenten in orde brengt Toekomstmogelijkheden expert zoldervloerisolatie U contacteert isoglobe voor uw dakisolatie of zoldervloerisolatie en we maken een afspraak.. Onze isolatie expert komt op de datum van afspraak naar uw huis of kantoor. We controleren uw dak en bespreken de mogelijkheden om uw d.

Notie over Expert zoldervloerisolatie

toggle navigation gratis diagnose home diensten vocht gevel isolatie totaalprojecten radiatorbekleding kelder comfort badkamer ventilatie testimonials vacatures nieuws contact over dl blog faq ventilatie mechanische ventilatie voor de kelder vraag hier uw gratis diagnose aan ventileer je kelder om vochtproblemen te voorkomen heb je een muffe geur in de kelder is er condensatievocht aanwezig staan er schimmels op de muren slechte ventilatie is nefast voor de gezondheid net als voor jou en je gezin heeft ook je huis en je kelder frisse lucht nodig. Zonder goede ventilatie krijgt je woning snel te kampen met een muffe geur en vochtproblemen. Niet alleen schadelijk voor je huis maar ook voor je gezondheid want schimmels gedijen in een vochtig klimaat. Vochtplekken schimmels in huis ademhalingsproblemenhellip ze zijn makkelijk te voorkomen met een ventilatiesysteem dl groep jouw erkende .