Menu Sluiten

Vloerisolatie Bovenzijde

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloerisolatie bovenzijde kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloerisolatie Bovenzijde

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloerisolatie bovenzijde

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur vloerisolatie home vloerisolatie denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw bekijk dan zeker de mogelijkheden van gespoten vloerisolatie deze manier van isoleren is mogelijk voor zoldervloeren tussen vloeren en ook voor het gelijkvloers. Bij gespoten vloerisolatie wordt er snel en doeltreffend gesoleerd met purschuim. Isoleer je vloer vloerisolatie kan op verschillende manieren aangebracht worden onderzijde van de vloer bedekken met isolatieplaten de kruipruimte vol spuiten met isolatiemateriaal pur isolatie tegen de onderkant van de vloer aan of de kruipruimte vullen met isolatiekussens. Je kunt isolatiemateriaal tegen de onderkant van de vloer laten plaatsen of gebruik maken van bodemisolatie waardoor de problemen met luchtvochtigheid en condensatie veel minder w.

home pur vloerisolatie diensten portfolio support offerte contact pur vloerisolatie start pur vloerisolatie gespoten vloerisolatie naadloze isolatielaag vloerisolatie door middel van polyurethaanspray techniek zorgt voor een naadloze isolatielaag. Met deze vloerisolatietechniek maakt u komaf met koude vloeren en hoge energiefacturen vloerisolatie bovenzijde voor bedrijven op maat Vloerisolatie verhoogt de vloertemperatuur aan de bovenzijde aanzienlijk. Dit resulteert in een groter comfortgevoel en een belangrijke energiebesparing. Indien u vloerverwarming heeft dan is de besparing bij vloerisolatie nog groter. De techniek van gespoten pur is de allerbeste vorm van vloerisolatie die er is. Hogere isolatie waardes en een echt naadloze vloerisolatie. De grondstoffen die we gebruiken voldoen aan de strengste bouwkundige normen Het voorruitzicht van vloerisolatie bovenzijde Vloerisolatie komt in aanmerking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Indien nodig schuren wij ook de isolatielaag op ter voorbereiding van vloerverwarming. Hoe weet je hoe.

Mededeling over Vloerisolatie bovenzijde

infovloertegelwerkenjulien.be cookie policy home vloeren trappen terrassen wandtegels schouwen nieuwbouw renovatie referenties contact selecteer een pagina vloerisolatie voor vloerisolatie moet men ervoor zorgen dat ervoldoende ruimtewordtvoorzienvoor de vloeropbouw. Er moet een isolatielaag komen maar er moet tevens voldoende ruimte vorzien worden voor de technische leidingen. Zeker nu er steeds meer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Bij vloerverwarming mag je op cm extra ruimte rekenen. Indien de chape niet stevig genoeg is kan je later problemen krijgen met de vloer.controleer dus tijdig op alle niveausof er voldoende ruimte wordt voorzien. Indien mogelijk voorzie je best meer dan cm bij klassieke verwarming en cm bij vloerverwarming. Akoestische isolatie of geluidsisolatie akoestische isolate of geluidsisolatie is niet meer weg t.