Menu Sluiten

Voordelen Isolatie Cellulose

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over voordelen isolatie cellulose kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Voordelen Isolatie Cellulose

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen isolatie cellulose

home artikelen gratis offerte previous next view larger image soorten dakisolatie soorten dakisolatie dakisolatie is indien afwezig of verouderd waarschijnlijk de beste en ook eenvoudigste manier om kosten te besparen op uw energierekening. Bij een ongesoleerde woning is het dak verantwoordelijk voor ongeveer procent van het warmteverlies in uw woning. Dakisolatie gaat ruim jaar mee en verdient zichzelf dus ruim terug. Door dakisolatie aan te brengen doet u uzelf en ook het milieu dus een groot plezier. Types dakisolatie dakisolatie is onder te verdelen in verschillende types afhankelijk van het soort materiaal waar het van gemaakt is voordelen isolatie cellulose prijs aanvragen De hoofdtypes zijn mineraal kunststof en de milieuvriendelijk organische types. Dakisolatie op basis van minerale stoffen is onder te verdelen in glaswol en steenwol ook wel rotswol genoemd. Beide soorten kunnen makkelijk samengedrukt worden en zijn dus eenvoudig te plaatsen. Glaswol is bovendien beschikbaar als vlokken die in ruimtes kunnen worden gespoten dat is niet makkelijk te doen door particulieren en.

nederlands nederlands home bioecologische isolatie thermofloc akoestische isolatie hennep kurk contact links home gt bioecologische isolatie gt thermofloc thermofloc natuurlijk inblaasbaar isolatiemateriaal thermofloc dak isolation muur isolation vloer isolatie thermofloc celluloseisolatie is geproduceerd uit oudkrantenpapier volgens zeer strenge europese kwaliteitsnormen. Het is de eerste cellulose in europa met een natureplus label en heeft vele onderscheidingen als ldquozeer goed getestrdquo De kosten van voordelen isolatie cellulose Het inblazen van thermofloc vindt plaats door middel van speciaal daarvoor uitgeruste inblaasmachines. Het cellulose isolatiemateriaal wordt daarbij onder luchtdruk in slangen gepompt verder getransporteerd in de holle ruimten van de constructieonderdelen en daar conform de verwerkingsrichtlijnen samengeperst zodat er een naadloze en doorlopende isolatielaag wordt gevormd en garandeerd een zeer hoge energieprestatie voordelen naadloze isolatielaag vrij van koudebruggen. Diffusieopen isolatielaag behaaglijk woonkli.

Feiten over Voordelen isolatie cellulose

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdmenu welkom houtbouw houtskeletbouw palenbalken constructie massief houten muren blokhuis houtconstructie isoleren en luchtdichting ramen en deuren gevels referenties nieuwbouw blankenberge bredene houtskelet passief ichtegem houtskelet izegem palenbalken leffinge passief leke houtskelet passief passendaele massiefbouw mhm tielt mhm ramen verbouwing oostende oostende brugge kortrijk oostende u bent hier home isoleren met cellulose climacell een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding climacellis een isolatiemateriaal gemaakt uit cellulosevezels afkomstig uit zuiver en ongelezen krantenpapier en zijn algemene eigenschappen zijn vergelijkbaar met deze van de beste bouwmaterialen. Al meer dan jaar wordt cellulose gebruikt om gebouwen te isoleren. Geen enkel ander isolatiemateriaal is zo veelzijdig en de toepassingsmogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. En van de sterkste troeven va.