Menu Sluiten

Voldoen Aan De Dakisolatienorm

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over voldoen aan de dakisolatienorm kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Voldoen Aan De Dakisolatienorm

Bouw | Dakwerken | Zonnepanelen | Renovatie | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voldoen aan de dakisolatienorm

times verkoop syndic blog contact verkoop syndic blog contact de vlaamse dakisolatienorm. de toekenning van strafpunten bij inbreuken voor daken van m of groter blijft gelden. Nietvoldoen aan de dakisolatienorm zal dus vanaf januari nog altijd resulteren in een ongeschiktheid. Wat wel wijzigt is dat de woningcontroleur het gebrek dakisolatie pas zal kunnen aankruisen wanneer er geen epc is of wanneer het aanwezige epc een kengetal vermeldt van minimaal kwh m voor open bebouwing kwh m voor halfopen bebouwing kwh m voor gesloten bebouwing kwh m voor een appartement de dakisolatienorm wordt zo een tweetrapsraket voldoen aan de dakisolatienorm specialisatie Eerst zal de woningcontroleur kijken of er een epc is en zo ja hoe het kengetal spoort met deze begrenzingen. Als bij een appartement het epckengetal bijvoorbeeld kwh m bedraagt zullen er geen strafpunten worden toegekend. Pas als er geen epc is of als het kengetal hoger ligt gaat de woningcontroleur de dakisolatienorm beoordelen. Hij volgt daarbij de eerder beschreven werkwijze controle van de rwaarde die op het epc staat .

home diensten zolderrenovatie dakwerken gevelbekleding gyproc en pleisterwerken vloeren en tegels badkamer en sanitair isolatie asbest verwijderen ramen en deuren renovatiepremies projecten over ons onze klanten blog contact isolatie advies van uw expert italz bvba isolatie wat en waarom isolatie of het tegengaan van warmtegeleiding is eacuteeacuten van de beste manieren om als particulier en onderneming energie te besparen Onze aanbeveling m.b.t. voldoen aan de dakisolatienorm Het zorgt ervoor dat u minder warmte verliest en uw energieverbruik fors daalt. Uit een bevraging van het vlaams energieagentschap blijkt dat van de vlamingen energiebesparing belangrijk tot zeer belangrijk vindt. Dit is logisch want energie besparen is niet alleen goed voor het milieu maar zorgt ook voor een lagere energiefactuur en is dus goed uw portemonnee. Vlaanderen wil via nieuwe isolatienormen de europese klimaatdoelstell.

Het terrein van Voldoen aan de dakisolatienorm

skip to main content hit enter to search or esc to close close search menu plat dak dakisolatie groendak hellend dak realisaties vacatures handlanger dakwerken dakwerker hellende daken contact over ons nl fr dakisolatie isolatie van platte daken je plat dak isoleren is n van de meest efficinte manieren om energie te besparen. Het warmteverlies via je dak kan namelijk oplopen tot . Voor het isoleren van je plat dak kiezen wij voor de meest duurzame en kwalitatieve materialen op de markt. Naar aanleiding van de vlaamse dakisolatienorm voor woningen en huurwoningen moeten tegen alle daken van zowel woningen als huurwoningen die vr januari aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voldoen aan de dakisolatienorm. Nieuwbouwwoningen die in orde zijn met de energieprest.