Menu Sluiten

Dakisolatie Kopen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over dakisolatie kopen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakisolatie Kopen

Renovatie | Bouw | Zonnepanelen | Duurzame Energie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakisolatie kopen

home roofing epdm isolatie gevelbekleding koepels waterdichtingsmiddelen dakranden herbaroof groendaken regenwaterafvoer hout algemene dakwerken contact doe makkelijk zelf uw dak locatie glasstraat hoek vaartkaai merksem antwerpen emailprotected btw be.. Gratis offerte openingsuren maandag uu dinsdag uu woensdag uu donderdag uu vrijdag uu zaterdag op afspraak zondag gesloten onze partners klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en dakisolatie kopen grote maten gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte isolatie kwaliteitsvolle dakisolatie kopen kan bij dakdepot een goed gesoleerd dak is goud waard ho.

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken verkoop dakbedekkingsmaterialen dieltjens verkoopt dakbedekkingsmateriaal gaande van dakpannen tot leien en roofingproducten. Tevens kunnen klanten bij ons terecht voor de aankoop van dakisolatie dakramendakvensters onderdak lichtkoepel dakgoten enz. Verkoop en plaatsing naast de productenverkoop kan je uiteraard ook op het vakmanschap van dieltjens r.

Kennisbank over Dakisolatie kopen

nieuws favoriet home te koop woningen appartementen garages gronden buitenland opbrengsteigendom te huur woningen appartementen commercieel garages syndicus contact nieuws energiekosten bepalen meer en meer de woningprijs naar nieuws overzicht januari ldquowoningen met goed epc worden ook sneller verkochtrdquo het energieprestatiecertificaat epcscore van een woning heeft een steeds grotere invloed op de verkoopprijs en de verkoopsnelheid bent u geïnteresseerd in de prijs van dakisolatie kopen Dat blijkt uit de vastgoedindex van makelaarsnetwerk era en onderzoekers van de ku leuven. Enkele beglazing of de afwezigheid van dakisolatie doen de verkoopwaarde van een huis sterker dalen dan tien jaar geleden. Sven damen vastgoedeconoom aan de ku leuven onderzocht in opdracht van het vlaams energieagentschap de relatie tussen energetische kenmerken van woningen de verkoopprijs en de verwachte verkooptijd. Beglazing dakisolatie … Uit zijn onderzoek blijkt dat de introductie van het epc in november het belang van die kenmerken deed toenemen. Zo is de minwaarde van enkele beglazing sinds gestegen van g.