Menu Sluiten

Isoleren Dak Met Glaswol

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over isoleren dak met glaswol kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Isoleren Dak Met Glaswol

Duurzame Energie | Isolatie | Renovatie | Zonnepanelen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren dak met glaswol

het bouwteam gent renoveert en isoleert elke woning of appartement zoeken… Ok home voorstelling werkwijze contact isolatie hellende daken afdrukken email hellend dak isoleren met glaswol. Het meest gebruikte type glaswol is de vaste glaswol. Dit zijn de typische rollen isolatiemateriaal die vervolgens op maat gesneden worden. De vaste glaswol voor het isoleren van uw hellend dak is makkelijk hanteerbaar en wordt tussen de kepers van het dak geklemd. Het is goedkoop brandwerend n heeft een erg hoge isolerende waarde. Afhankelijk van uw woonplaats zijn er tal van mogelijke premies en fiscale voordelen als u uw woning voorziet van dakisolatie. Wens u hierover meer te weten bel of mail ons via het contactformulier isoleren dak met glaswol informatie inwinnen Isolatie helle.

home gids dakwerken dakgoot vervangen dakisolatie dakpannen leggen dakrenovatie dakreparatie epdm dakbedekking gevelwerken gevelreiniging gevelrenovatie gevel zandstralen gratis offerte wilt u uw dak isoleren dan zit u bij rotsvast construct goed maak gebruik van ons netwerk van isolatiebedrijven en vind een specialist die voor u dakisolatie kan plaatsen. Dakisolatie dakisolatie is ongetwijfeld n van de meest rendabele ingrepen op het gebied van energiebesparende maatregelen. Omdat warmte stijgt kan er tot wel van de warmte verloren gaan als er geen dakisolatie is. En wist u dat u verscheidene premies en subsidies kunt aanvragen wanneer u er voor kiest om uw dak te isoleren u begrijpt dat het isol.

De discipline van Isoleren dak met glaswol

bel ons nu prijsaanvraag tevredenheid over ons tevreden klanten isolatiepremie service jobs blog contact nl fr prijsaanvraag spouwmuurisolatie dakisolatie gevelisolatie gevelafwerking plat dak isoleren prijsaanvraag dakisolatie expert in dakisolatie expert in dakisolatie met dakisolatie van iso protect vindt er een daling in jouw energiefactuur plaats. Wij voorzien de plaatsing en controle van je onderdak en kiezen de passende isolatie voor in jouw woning. Waarom voor dakisolatie van iso protect kiezen wij leiden jou zorgeloos naar duurzame dakisolatie in dag. Daarom kiezen wij er bewust voor om met glaswol te werken. Dit is een milieuvriendelijk product en is vrij van chemische bindmiddelen. Glaswol zorgt voor een thermische en akoestische isolatie en zorgt bovendien voor een optimale lucht en waterdampdichtheid waardoor condensproblemen vermeden worden Een alternatief voor isoleren dak met glaswol De juiste dakisolatie voor jouw hellend dak dakisolatie onze werkwijze prijs dakisolatie met welke isolatie of afwerking kunnen we je helpen .