Menu Sluiten

Interesse In Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over interesse in vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Interesse In Vloerisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interesse in vloerisolatie

.. Infoimmopottelberg.be home te koop te huur referenties diensten contact terug naar overzicht veldstraat c kortrijk vraagprijs . Omschrijving kenmerken contact copied omschrijving winkel met atelier vlakbij veemarkt winkel met atelier niet ver van veemarkt. Dit gerenoveerde pand niet ver van het centrum heeft tal van mogelijkheden winkel praktijkruimte kantoor kunstatelier stijkatelier wassalon….. Vooraan hebt u het winkelgedeelte m en achteraan het industrile karaktervolle atelier m berging genaamd op bijgevoegd plan er is bovendien nog een ruime kelder inclusief m dit aangeboden pand is momenteel verhuurd en wordt uitgebaat als vinylrecordshop en zeefdrukatelier interesse in vloerisolatie specialisten De huidige huurder heeft interesse om te blijven dus kan ook als investering interesse bel gerust voor een afspraakje met barbara kenmerken algemeen adres veldstraat c kortrijk referentie v.

vacatures emailprotected toggle navigation wat doen we vloerisolatie chapewerken wanden vloerbekleding bouwmarkt met advies realisaties wie zijn we nieuws contact afspraak maken vacatures akp keulenvacatures vacatures ben jij d commercile medewerker die we zoeken fijn dat je interesse hebt in onze vacature van commercieel medewerker en van harte welkom bij akp keulen in lanaken. Zowel particulieren als zakelijke klanten kloppen bij ons aan voor een totaal vloerpakket. Van isolatie en chape tot vloer en wandbekleding zoals natuursteen keramische tegel parket en laminaat. Daarnaast staan de deuren van onze bouwmarkt open voor professionals n doehetzelvers die graag de handen uit de mouwen steken. Onze ambities groeien en ons team groeit mee heb je belangstelling in interesse in vloerisolatie Ben jij die enthousiaste commercile medewerker die wij zoeken om onze bouwmarkt te doen gro.

Het laatste nieuws over Interesse in vloerisolatie

bel ons op … infoclaessensmakelaars.be te koop te huur projecten contact huis te koop turnhout msup terug naar lijst gtgt renovatieproject halfvrijstaande woning met vergund handelsgedeelte gelegen in de bekende omgeving tuinwijk te turnhout. De hele omgeving is opgenomen als onroerend erfgoed en wordt gekenmerkt door een charmante en uniforme uitstraling van de woningen. Centraal gelegen op wandelafstand van station winkels en scholen doch in een zeer rustige kindvriendelijke omgeving. Het pand biedt vele mogelijheden gaande van de combinatie wonen en werken aan huis praktijk winkeltje de indeling die we voorzien is als volgt centrale inkom met videfoon toegang tot de polyvalente ruimte die vele mogelijkheden biedt en een handelsbestemmi.