Menu Sluiten

Isoleren Dak Met Pir Platen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over isoleren dak met pir platen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Isoleren Dak Met Pir Platen

Isolatie | Duurzame Energie | Zonnepanelen | Dakwerken | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren dak met pir platen

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact home realisaties renovatie dak met bijkomende isolatie foto s bekijken nieuwbouw plat dak noorderwijk dakisolatie en roofing foto s bekijken isolatie en roofing op plat dak en gevelbekleding te kessel foto s bekijken gevelbekleding in cedar hout en zink staande naad te willebroek foto s bekijken gootbekleding met rockpanel en renovatie dak foto s bekijken gevelbekleding met padouk te herstelt foto s bekijken gevelbekleding met sidings en pir isolatie te kasterlee foto s bekijken gevelbekleding in hout thermowood foto s bekijken renovatie dak met sarking isolatie foto s bekijken gesoleerde dakpanelen met pir isolatie sandwichpanelen foto s bekijken renovatie zadeldak met uitwerking van isoleren dak met pir platen met korting veluxen en schouw te halle foto s bekijken nieuwbouw olen zinken .

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur dakisolatie home dakisolatie goede dakisolatie voorkomt u dat er warmte verloren gaat via het dak en bespaart u op de energiekosten. Als isolatiemateriaal kun je voor dakisolatie kiezen uit minerale wol glaswol of steenwol isolatieplaten zoals pir of eps of isolatieschuim pur. Lees hier alle mogelijkheden zoals de isolatie laten plaatsen vanaf de binnenzijde of buitenzijde van het dak de prijzen van de verschillende soorten dakisolatie en hoe het in zijn werk gaat als u uw dak laat isoleren door een erkende dakdekker met of zonder subsidie. Dakisolatie laten plaatsen is daarom vaak de oplossing om voor een zo laag mogelijk bedrag de beste isolerende werking te bewerkstelligen op uw nieuwe of bestaand dak van uw woning. Bij dakisolatie wordt een isolatiemateriaal aangebracht om te zorgen dat er minder warmte verloren.

Sterke info over Isoleren dak met pir platen

dascro dakwerken home platte daken sika trocal renovatie beballaste daken daktuinen verlijmde daken onbeballaste daken hellende daken totaalafwerking isolatie platte daken zolder pir isolatie sandwich panelen contact plat dak isoleren isoleren van een plat dak moet correct gebeuren. Bij een verkeerde plaatsing is de kans op vochtproblemen groot. Je loopt dan het risico dat de volledige dakconstructie moet vernieuwd worden. Er zijn verschillende methodes op je plat dat te isoleren. Wij zoeken samen met u naar beste oplossing voor je dak contacteer ons voor een vrijblijvende offerte isolatieplaten voor platte daken werken we steeds met de beste thermische isolatieplaten op de markt. De isolatieplaten zijn geschikt voor de toepassing met geballaste en mechanisch bevestigde dakbedekkingssystemen. De platen zijn voorzien van een meerlagencomplex Wat beogen we met isoleren dak met pir platen Sandwichpanelen gesoleerde geprefabriceerde stalen sandwichpanelen worden steeds frequenter toegepast. D.