Menu Sluiten

Premies Voor Wie Zijn Dak Isoleert

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over premies voor wie zijn dak isoleert kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Premies Voor Wie Zijn Dak Isoleert

Zonnepanelen | Bouw | Duurzame Energie | Isolatie | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Premies voor wie zijn dak isoleert

spring naar de hoofdnavigatie door naar de hoofd inhoud spring naar de eerste sidebar spring naar de voettekst isolatiewerken verschueren alle isolatiewerken oostvlaanderen en westvlaanderen home over premies premies voor spouwmuurisolatie premies dakisolatie premies zoldervloerisolatie premies gevelisolatie artikels jobs contact spouwmuurisolatie dakisolatie dakisolatie hellend dak dakisolatie plat dak zolderisolatie zolderisolatie in oostvlaanderen zoldervloerisolatie in oostvlaanderen gevelisolatie isolatiewaarden spouwmuurisolatie een overzicht wat is de isolatiewaarde voor spouwmuurisolatie wie spouwmuurisolatie of een andere vorm van isolatie overweegt komt vroeg of laat in contact met de term isolatiewaarde spouwmuurisolatie. Er bestaan verschillende soorten isolatiewaarden kwaarde rwaarde rcwaarde lambdawaarde en uwaarde premies voor wie zijn dak isoleert zijn zeer gewaardeerd Deze verschillende isolatiewaarden drukken uit hoe goed een materiaal bijv. Glaswolvlokken een deel van een gebo.

home premies faq over ons contact muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken bel vraag uw offerte aan vrijblijvend plaatsbezoek ontdek het antwoord op al je vragen. All muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken premies veelgestelde vragen selecteer de categorie aan de linker kant om faq s van die activiteit te vinden. Langs binnen of buiten isoleren in belgieuml wordt een minimum rwaarde van gehanteerd heb je interesse in premies voor wie zijn dak isoleert Op basis van deze minimum thermische weerstand het type constructie kepergording van cm of spantendak van cm het budget en of deze ruimte die moet geiumlsoleerd worden bereikbaar is wordt een beslissing genomen. Indien heel de zolder al afgewerkt is is het aangeraden om deze houtconstructie in te blazen langs de buitenzijde bij een spantendak of om een sarking dak te plaatsen bij een kepergording dak. Soms wordt ook een mix van technieken toegepast om tot de juiste oplossing.

Gegevens over Premies voor wie zijn dak isoleert

home isolatie isolatiewerkzaamheden spouwmuurisolatie dak en zoldervloerisolatie celluloseisolatie plafond en muurisolatie kelderisolatie fotos renovatie andere werkzaamheden gevelbehandeling fotos premies offerte referenties contact zoek naar home isolatie isolatiewerkzaamheden spouwmuurisolatie dak en zoldervloerisolatie celluloseisolatie plafond en muurisolatie kelderisolatie fotos renovatie andere werkzaamheden gevelbehandeling fotos premies offerte referenties contact zoek naar dak en zoldervloerisolatie dak en zoldervloerisolatie materiaalkeuze voor dak en zoldervloerisolatie maken weonder andere gebruik van cellulose minerale wol glaswol rotswol.. polyurethaan gexpandeerd en gextrudeerd polystyreen . Tijdens een bezoek ter plaatse wordt afhankelijk van de bestemming van de zolderruimte nagegaan of best hethe.