Menu Sluiten

Premies Voor Wie Zijn Dak Isoleert

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over premies voor wie zijn dak isoleert kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Premies Voor Wie Zijn Dak Isoleert

Zonnepanelen | Isolatie | Bouw | Renovatie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Premies voor wie zijn dak isoleert

het bouwteam gent renoveert en isoleert elke woning of appartement zoeken… Ok home voorstelling werkwijze contact isolatietechnieken afdrukken email renoveren is isoleren. Energiezuinig bouwen is belangrijker dan ooit te voren samen streven we naar een gezondere toekomst. Een goed gesoleerde bouwschil is de eerste en belangrijkste stap in energiezuinig renoveren. Een goede isolatie betekent een uitstekende isolatiewaarde en hoge duurzaamheid waarin u maar n keer in uw leven hoeft te investeren. Het bouwteam isoleert uw hellend of plat dak uw vloer uw binnenmuren uw buitenmuren. Vraag vrijblijvend advies aan het bouwteam. Ook expert in epeil kpeil epb normen … Isolatie hellende daken hellend dak isoleren met glaswol. Het meest gebruikte type glaswol… Isolatie platte daken plat dak isoleren met pirisolatieplaten. Isolatieplaten in… Binnenmuren isolatie van de binnenmuren premies voor wie zijn dak isoleert zijn zeer gewild Isoleren van de binnenmuur is de… Buitenmuren een isolerende facelift voor uw woning isolatie van de buit… Premies subsidies .

skip to primary navigation skip to content skip to primary sidebar skip to footer dakwerken verschueren oudenaarde gent main navigation home diensten projecten over dakwerken verschueren premies prijs dakwerken jobs contact dakisolatie de beste investering voor uw woning waarom dakisolatie vandaag de beste investering is in uw woning de meest voordelige formule voor uw dakisolatie welk soort daken isoleert dakwerken verschueren premies en fiscale voordelen voor dakisolatie isolatieplannen contacteer dakwerken verschueren waarom dakisolatie vandaag de beste investering is in uw woning grote impact op uw energieverbruik. Want ongeveer van het totale warmteverlies gaat via uw dak Ons voorstel over premies voor wie zijn dak isoleert Door uw dak te isoleren brengt u uw energieverbruik in n klap terug. En bespaart u vele duizenden euros. Snelle terugverdientijd. Dankzij de vele premies en subsidies verdient u uw investering in korte tijd soms binnen het jaar terug. Extra woonruimte. Door u dak te isoleren kunt u uw zolder transformeren tot.

Wat je wil weten over Premies voor wie zijn dak isoleert

meteen naar de inhoud bel ons email ons vraag uw offerte aan isolatie isolatiewerkzaamheden spouwmuurisolatie dak en zoldervloerisolatie plafond en muurisolatie kelderisolatie foto s van onze werken nieuwbouw en renovatie nieuwbouw en renovatie vernieuwen en onderhouden van gevels mijn verbouwpremie onze referenties contacteer ons navigatie menu navigatie menu bel ons email ons vraag uw offerte aan isolatie isolatiewerkzaamheden spouwmuurisolatie dak en zoldervloerisolatie plafond en muurisolatie kelderisolatie foto s van onze werken nieuwbouw en renovatie nieuwbouw en renovatie vernieuwen en onderhouden van gevels mijn verbouwpremie onze referenties contacteer ons home dak en zoldervlo.