Menu Sluiten

Dakisolatiewerken

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Isolatie – Dakisolatiematerialen – Dakisolatiewerken – Dakisolatie – Isolatie Oplossingen – 

Wenst u meer info over dakisolatiewerken kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Dakisolatiewerken

Isolatie | Gevels | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakisolatiewerken

volgen volgen firestone epdm asfalt zink koper dakwerken specialiteit platte daken voor nieuwbouw amp renovatie gratis prijsofferte home diensten platte daken dakrenovatie dakisolatie zink en koperwerken realisaties partners contact xeb xe infoqualityroofing.be quality roofing is een jong en dynamisch aannemingsbedrijf in alle realisaties van platte daken dat instaat voor kwaliteit. Onder leiding van de meewerkende zaakvoerder giovanni zorgen we voor de professionele plaatsing van epdm of asfalt alle gepaard gaande dakisolatiewerken en het voorzien van dakgoten en afvoeren. Als specialist in platte daken bent bij ons aan het juiste adres voor de plaatsing en of de vernieuwing van uw dak we zijn ingesteld op zowel grote als kleine werken. Quality roofing werkt efficint aan interessante prijzen en bij v.

home dakwerken dakisolatie houten plafonds laminaat contact dakwerken amp dakisolatie welkom bij wim janssens u kan bij mij terecht voor de betere dakwerken besparende dakisolatie plaatsen van houten plafonds voor binnen amp buiten en leggen van uw laminaat dakisolatiewerken zijn zeer populair Ons bedrijf heeft meer dan jaar ervaring in daktimmer dakwerken en dakrenovatie. Als u kiest voor wim janssens kiest u oor een correcte prijs kwaliteit feilloze uitvoering en een onberispelijke afwerking. Sinds enkele jaren voeren wij ook dakisolatie werken uit. Door uw dak te laten isoleren en of renoveren geniet u weer van een nieuw dak en bespaart u extra geld door de overheidspremies. Wij werken in de ruime regio rond herentals antwerpen turnhout geel amp hasselt. .

Kennisgeving over Dakisolatiewerken

home realisaties daktimmerwerken gevelbekleding buitenschrijnwerk binnenschrijnwerk carport bijgebouw tuinpoorten sectionaalpoorten poolhouse over ons contact daktimmerwerken voor alle daktimmerwerken bieden wij een oplossing daktimmerwerken op villabouw landelijke woningen en appartementsgebouwen vormen voor ons geen enkel probleem. Afwerken van de dakoversteken met alle gangbare materialen bent u geïnteresseerd in de prijs van dakisolatiewerken Ook kunnen wij zorgen voor uw totaalproject daktimmerwerken dakbedekkingswerken en dakisolatiewerken. Omdat het dak uw woning beschermt tegen weer en wind is een goede dakconstructie heel belangrijk. Enkele realisaties prowood i wettersesteenweg a sintlievenshoutem i patrick robby i i.