Menu Sluiten

Adviseur Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over adviseur isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Adviseur Isolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adviseur isolatie

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons werkwijze spouwmuurisolatie inspectie en diagnose onze adviseur komt bij u ter plaatse de spouwmuren bekijken. Hij onderzoekt de spouwmuur door middel van endoscopische apparatuur om te controleren hoe breed de spouw is of deze spouw binnenin zuiver genoeg is en vrij is van obstakels adviseur isolatie zijn zeer populair Verder licht hij toe wat voor u precies de voordelen zijn van de spouwmuurisolatie voor uw woning. Nadat alle opmetingen zijn gebeurd ontvangt u een offerte die een gedetailleerd overzicht geeft van alle gemaakte afspraken zodat u perfect weet wat er volgt. Bij uw akkoord worden de werken ingepland. Uitvoering spouwmuurisolatie onze vakmannen komen ter plaatse om de spouwmuren te vullen. Zij overlopen het voorverslag dat werd opgesteld bij het werfbezoek. Vervolgens worden op de kruisingen van linten stootvoegen gaten geboord. Deze boorgaten worden opgevuld worden met .

skip to content home diensten geotechnische proeven asbestmeting in lucht asbest en sloopinventarisatie asbestanalyses in materialen opleidingen bij translab over ons over asbest particulieren shop contact menu toggle home dienstenmenu toggle geotechnische proeven asbestmeting in lucht asbest en sloopinventarisatie asbestanalyses in materialen opleidingen bij translab over ons over asbest particulieren shop contact koninklijk besluit koninklijk besluit integrale tekst van het k.b. Van … Federale overheidsdienst werkgelegenheid arbeid en sociaal overleg maart koninklijk besluit betreffende de bescherming van de werknemers tegen de risico s van blootstelling aan asbest albert ii koning der belgen aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen onze groet bekijk ons aanbod van adviseur isolatie Gelet op de wet van augustus betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk inzonderheid op artikel gewijzigd bij de wetten van april en juni gelet op het algemeen reglement voor de a.

Het terrein van Adviseur isolatie

overslaan en naar de inhoud gaan bel ons op mail ons op infoisolteam.be over ons premies jobs nieuws contact offerte jouw project isolatiemateriaal realisaties prijzen menu woning appartement kantoor bedrijfsgebouw alles voor jouw woning alle toepassingen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie zoldervloerisolatie geluidsisolatie gevelisolatie plafondisolatie kelderisolatie binnenmuurisolatie buisisolatie isolatieplannen vind een antwoord op al jouw vragen in onze handige informatiegids bekijk ons isolatiehandboek alles voor jouw appartement of kantoor alle toepassingen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie zoldervloerisolatie geluidsisolatie gevelisolatie plafondisolatie passieve brandbescherming kelderisolatie binnenmuurisolatie buisisolatie isolatieplannen vind een antwoord op al jouw vragen in onze handige informatiegids bekijk ons isolatiehandboek alles voor jouw bedrijfsgebouw .