Menu Sluiten

Isolaren Van Een Dak

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over isolaren van een dak kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Isolaren Van Een Dak

Duurzame Energie | Renovatie | Isolatie | Bouw | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolaren van een dak

platte daken dakwerken omnidak hellende daken platte daken isolatie contact referentie home platte daken hellende daken isolatie referentie contact omnidakbv platte daken industrile dakwerken bezorg ons uw digitaal ontwerp lastenboek isolaren van een dak prijs Dan kunnen wij voor u een vrijblijvend een prijsvoorstel uit. Bij het plaatsen van een industrieel plat dak voorzien we de volledige dakopbouw. Indien vereist breken we de bestaande dakconstructie af n vervangen we alles. Wij isoleren en dichten alle mogelijke industrile platte daken. De dakwerken met pvc tpo roofing of epdm gebeuren steeds door eigen mensen zodat we de absolute controle behouden op de kwaliteit van het opgeleverde werk. Vooral de dakafwerking en details krijgen de nodige aandacht met het oog op waterdichte aansluitingen. Wij zijn graag uw partner in uw dak project. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Woningen wij verzorgen de afwerking van alle platte daken op uw nieuwbouw of bestaande woning Onze aanbeveling m.b.t. isolaren van een dak Deze afwerking omvat het plaatsen van pirisolatie volgens de afgesproken dikte en het dakdichtingsmembraan..

.

Feiten over Isolaren van een dak

.