Menu Sluiten

Beste Vloeropbouw

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over beste vloeropbouw kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Beste Vloeropbouw

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beste vloeropbouw

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home nieuws nieuwe rensonvestiging gesoleerd met betopor nieuwe rensonvestiging gesoleerd met betopor met het gloednieuwe outdoor experience center kiest renson er bewust voor om de productie van z n outdoorgamma lokaal te houden. Ook bij de bouw van de site werd veel aandacht besteed aan lokaal en duurzaam. Net daarom ging renson met betopor in zee voor zowel de vloer als plat dakisolatie beste vloeropbouw grote maten Renson is een toonaangevend familiebedrijf op vlak van ventilatie zonwering en ou.

ned eng home bedrijfsprofiel agglofoam contact sportmatten isolatie vloerisolatie muurisolatie duurzaam bouwen sportvloeren meubelindustrie leidingbouw verpakking automotive agglofoam floor agglofoam floor biedt deacute combinatieoplossing voor een lage vloeropbouw met de hoogste contactgeluidverbetering lw in zijn soort. Toepassingsgebieden agglofoam floor ter beperking van geluidsoverdracht naar een ondergelegen kamer of woning ter beperking van geluidsoverlast naar een naastgelegen ruimte of woning in gemeenschappelijke woon en werkruimtes appartementen hotels hospitalen kantoorcomplexen contactgeluiden stoelen voetstappen woningbouw publieke en industrile gebouwen onder chape cementlaag onder park.

Wat je wil weten over Beste vloeropbouw

houtskeletbouw home activiteiten houtskeletbouw realisaties contact bel ons vrijblijvend home activiteiten houtskeletbouw realisaties contact more more houtskeletbouw is veruit de populairste bouwmethode uit de houtbouw. Bovendien wint deze ook steeds meer terrein op de conventionele bouwmethodes zoals met snelbouwblokken en dit is zeker niet onterecht. Bij houtskeletbouw wordt gebruik gemaakt van houten regels en stijlen met geringe doorsnede. Zo ontstaat er een skelet dat bekleed wordt met houten platen. Dit vormt een zeer sterk en stabiel geheel dat bovendien in tegenstelling tot massiefbouw zeer veerkrachtig is Onze suggestie over beste vloeropbouw De holle ruimtes in het skelet worden opgevuld met isolatie. Lees hieronder meer over gtgt houtskeletbouw versus traditionele bouwmethode gtgt onze wand vloer en plafondopbouw met meer uitleg slechts een aantal van onze realisaties realisaties traditioneel vs houtskeletbouw brandveiligheid net zoals bij elk bouwwerk is veiligheid n van de belangrijkste zaken en hier besteden wij dan ook de nodi.