Menu Sluiten

Plaatsbezoek Isolatie-expert

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over plaatsbezoek isolatie expert kijk dan vlug op https://www.pluimers.be

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatsbezoek isolatie-expert

skip to content home realisaties over ons jobs contact home realisaties over ons jobs contact waterdichting ondergrondse betonconstructies verstevigings consoldiatiewerken betonherstellingen terras gevelrenovatie gevelisolatie afwerking isolatie aan de buitenzijde n een jarenlange sterke uitstraling wij bieden een totaalservice voor het plaatsen van gevelisolatie en de verdere gevelafwerking in crepie steenstrips of keramische tegels. Deze technieken passen we zowel toe bij renovatie als bij nieuwbouwprojecten. We onderscheiden ons door een vakkundige uitvoering met kennis van zaken waarbij de door ons aangebrachte buitenschil vele jaren schittert als nieuw plaatsbezoek isolatie-expert gratis levering Isolatie aan de buitenzijde het plaatsen van isolatie aan de buitenzijde is een mooie oplossing voor oude gebouwen met een gebrekkige muurisolatie. Dit kunnen zowel woningen appartementsgebouwen bedrijfsgebouwen als volledige woonwijken zijn. Daarnaast wordt ook veelvuldig voor deze isolatietechniek gekozen bij nie.

u gebruikt een verouderde internetbrowser. We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website. Een internetbrowser die up to date is staat ook garant voor veilig surfen. Immomeulemanloeters.be .. Home te koop te huur nieuwbouw gratis schatting referenties diensten verkoop verhuur beheer waardebepaling verzekeringen blog contact div img a datacycleswipe true datacycleswipefx scrollhorz wat kan meuleman amp loeters voor u betekenen verkoop de verkoop van uw eigendom is een niet zo alledaagse transactie dat heel wat juridische amp technische kennis vereist. Ook kennis van de lokale markt een gepersonaliseerde marketing en een gedreven team zijn belangrijke ingredieumlnten om tot een geslaagde transactie te komen. Ons kantoor begeleidt u dan ook graag vanaf de opstart tot bij de akte welke diensten mag u van ons verwachten marktconforme amp objectieve schatting op basis van jaar ervari.

Vragen over Plaatsbezoek isolatie-expert

nederlands francais home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs marktleider voor isoleren met pur vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie div.slide een expert en advies bij u thuis wij komen graag bij u langs en berekenen de prijs per m voor uw project wenst u graag advies van een expert over uw isolatieproject bij u thuis wij organiseren vrijblijvend een plaatsbezoek binnen een straal van km van onze vestigingen in gent antwerpen luik en brussel De handelswijze m.b.t. plaatsbezoek isolatie-expert buiten die regio rekenen we verplaatsingsvergoeding die u terugbetaald krijgt bij bestelling.onze expert berekent dan de p.