Menu Sluiten

Vochtwerende Isolatielaag

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vochtwerende isolatielaag kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vochtwerende Isolatielaag

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vochtwerende isolatielaag

vaartweg lot fax infopms.be facebook pms nv pump amp mixing service bedrijf isoleren vloerisolatie pur schuimbeton isolatiemortel met eps korrels akoestische of geluidsisolatie dakisolatie chape fotogalerij referenties contact menu close back chape op zoek naar degelijke chape dan helpen wij u graag verder. Of het nu gaat om een nieuwbouw of verbouwingen de chape geplaatst door pump amp mixing service zal steeds voldoen aan uw eisen. Een stipte levertijd en perfecte uitvoering vindt u dus bij de chape van pms nv vochtwerende isolatielaag leverancier Wanneer dient u chape te leggen chape is onontbeerlijk voor een stevige en egale ondergrond. U heeft met andere woorden een goed geplaatste chape nodig voor de verdere optimale afwerking van uw vloerbedekking. Flowchape vloei anhydrietchape voordelen synthetisch bindmiddel prontopp azo compound f snelle uitvoering tot m dag minimale krimpen uitzettingswaarden h.

contact vacatures realisaties activiteiten geschiedenis realisaties vorige volgende sintgilliswaas binnenafwerking verbouwing in samenwerking met holarchitecten toevertrouwde werken pleisterwerken schrijnwerken tussenwanden gyprocwerken vloerisolatie betopor silver vloerisolatie harde purplaten polybetonvloer momenteel zijn de pleisterwerken in uitvoering. Voorafgaand aan deze werken worden alle voorbereidende werken afgerond zoals uitvullen dagkanten ramen gezien de specifieke spouwisolatie die er gebruikt was moesten alle dagkanten voorzien worden van een aangepaste overbrugging door middel van dunne isolatieplaten versterkt met een gewapende cementlaag aan beide zijden. Dit om enerzijds pleisterwerken toe te laten en anderzijds toekomstige scheurvorming te vermijden. gezien de bestaande muren waren sommige vochtkeringen te la.

Kennisbank over Vochtwerende isolatielaag

skip to content skip to navigation vochtbestrijding vochtprobleem muur oplossen aquastra lauwe kortrijk nl fr home over ons onze diensten gevelreiniging en voegwerken betonrenovatie kelderdichting kaleien metselwerken natuursteenherstelling reinigen daken hout renovatie herstellen gecementeerde gevels vloerwerken vochtbestrijding pers in de pers videos jobs contact home gt onze diensten gt vochtbestrijding vochtbestrijding vochtbestrijding in de loop der jaren heeft aquastra zich gespecialiseerd in het hydrofugeren van buitengevels tegen regendoorslag. Injecteren van muren tegen optrekkend vocht Informeer je over vochtwerende isolatielaag Verschillende vochtproblemen oplossen. Waterdicht maken van kelders. Eerst en vooral zijn er verschillende soorten vochtproblemen. Het behandelen van deze problemen gebeurt .