Menu Sluiten

Isolatie Woonboten

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie woonboten kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | www.pluimers.be

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie woonboten

sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact klemo sociale koopwoningen en sociale leningen sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact kan ik lenen je kan via klemo een sociale woonlening aanvragen bij het vlaams woningfonds. Wij starten met jou het dossier voor deze vlaamse woonlening op. Na de volledige samenstelling van je aanvraagdossier bezorgen we dit aan het vlaams woningfonds en beheren zij jouw dossier verder. Kom voor meer informatie langs tijdens onze openingsuren of neem contact met ons op voor een afspraak isolatie woonboten binnen uw budget Let op momenteel is de procedure voor de opmaak van een simulatie voor een krediet tijdelijk gewijzigd omwille van de coronamaatregelen. Meer info over onze manier van werken vindt u hier. Je moet aan vijf voorwaarden voldoen om een vlaamse woonlening te kunnen aanvragen inkomen eigendom leeftijd financile draagkracht verblijf in belgi inko.

home diensten contact vlea van leuven energieadvies van leuven energieadvies is een bedrijf dat gespecialiseerd is op vlak van energieadvies bouw verbouwingsprojecten en energieprestatiecertificaten. Wij kunnen u onder andere de volgende diensten aanbieden epb epb is de regelgeving op vlak van energieprestatie binnenklimaat isolatie verwarming ventilatie zonneenergie . Kortom alle aspecten die bijdragen tot een gezond binnenklimaat en een lager energieverbruik. Voor woningbouw zijn er vier categorien epbeisen thermische isolatieeisen umaxwaarden bouwknopen en kpeil energieprestatieeisen epeil binnenklimaateisen ventilatie oververhitting in de zomer vermijden jaarlijkse nettoenergiebehoeften voor verwarming voor bouwaanvragen vanaf het kpeil staat voor het totale isolatieniveau van de woning. Het houdt rekening met warmteverliezen door alle buitenmuren daken vloeren vensters en bouwknopen. Hoe lager het kpeil hoe beter de woning gesoleerd is. Het e.

Inlichtingen over Isolatie woonboten

hit enter to search or esc to close home epc elektriciteit prijzen blog contact epc een energieprestatiecertificaat epc is een document dat aantoont hoe energiezuinig een gebouw is rekening houdend met de gebouwschil en de installaties. Info een energieprestatiecertificaat epc is een document dat aantoont hoe energiezuinig een gebouw is rekening houdend met de gebouwschil en de installaties De toekomst over isolatie woonboten Afhankelijk van het type gebouw of het gebruik van het gebouw is de opmaak en inhoud van het epc verschillend. Met het epc wil de vlaamse overheid burgers en organisaties sensibiliseren om hun gebouw energiezuinig te maken. Op het epc staan daarom een energiescore en een energielabel die aantonen hoe energiezuinig het gebouw is ten opzichte van andere gebouwen met uitzondering van het epc van de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Bovendien staan op elk epc aanbevelingen om het gebouw energiezuiniger te maken. Samen streven we naar een energiezuinig gebouwenpark tegen wat betekent nu de epc waarde letterlijk betekent het hoeveel kilowattuu.