Menu Sluiten

Dak Isoleren Met Minerale Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dak isoleren met minerale wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dak Isoleren Met Minerale Wol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dak isoleren met minerale wol

disolatie.be online info amp advies over isolatiewerken. Disolatie.be home offerte aanvragen dakisolatie met minerale wol voor het isoleren van daken en vloeren wordt gebruik gemaakt van minerale wol dak isoleren met minerale wol zijn zeer gegeerd Deze isolatie zorgt voor een aangenaam woonklimaat met een goede thermische en akoestische isolatiewaarde. De wol is de perfecte thermische en akoestische isolatie. Door de isolatie blijft de warmte in de winter binnen. In de zomer wordt de opwarming van de binnenruimtes vertraagd wat zorgt voor energiebesparing. Toepassing hellende daken ook als deze niet meer toegankelijk zijn van binnenuit platte daken bestaande vloeren opgebouwd uit een houten draagstructuur. De wol is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de isolatie van daken en moeilijk toegankelijke plaatsen. Het onderscheidt zich door zijn soepelheid zijn laag gewicht en vooral door zijn eurofins gold standard label. Eigenschappen warmtegeleidingscoeumlfficieum.

toggle navigation verwarming sanitair isolatie ventilatie airconditioning water hernieuwbare energie onderhoud contact isolatie thermisch isoleren van uw dak neem vrijblijvend contact op infoisopur.be t isolatie van isoleren kan je leren. Het is namelijk zonde om veel aandacht te besteden aan correct verwarmen of ventileren wanneer de isolatie in uw woning niet op punt staat. Uw vloeren gevels en daken dienen gesoleerd te zijn om uw optimale binnenklimaat te behouden. Bij isopur kan u terecht voor dak en wandisolatie. Vergeet zeker niet te informeren naar de isolatiepremies zowel de netwerkbeheerder als de vlaamse overheid geeft premies voor isolatie. Dak en wandisolatie in pu en minerale wol contacteer ons contacteer ons vrijblijvend via onderstaande gegevens meer info bekijken over dak isoleren met minerale wol Berchemweg oudenaarde t m www.isopur.be infoisopur.be copy isopur bvba btw be .. website door dtonic.net .

Vragen over Dak isoleren met minerale wol

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons troeven jobs partners contact nl nl fr search cta menu producten hoofdnavigatie home isolatieoplossingen bouwisolatie akoestische isolatie passieve brandbescherming toepassingen muurisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie plafondisolatie isolatiematerialen pur pir glaswol rotswol xps eps cellenglas resol houtvezel kurk houtwolcement vacumisolatie sectoren downloads track amp trace menu glaswol kruimelpad home isolatiematerialen glaswol glaswol is een minerale wol die zeer vaak gebruikt wordt in de bouwsector. Kenmerkend zijn de meer dan degelijke thermische isolatiewaarde en de vele toepassingsmogelijkheden. Het is een flexibel materiaal dat beschermt tegen warmte koude en geluidshinder. Glaswolisolatie presteert bovendien ook opmerkel.