Menu Sluiten

Vloerisolatie Plaatsen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloerisolatie plaatsen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloerisolatie Plaatsen

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloerisolatie plaatsen

doorgaan naar hoofdinhoud bel ons op vraag een offerte aan chapewerken de flo soorten chapes hellingschape gewapende chape sneldrogende chape vloerisolatie pur spuitisolatie betopor isolatiechape akoestische isolatie realisaties contact en offerteaanvraag u heeft juist een huis gekocht en u moet er nieuwe chape plaatsen de ondervloeren in uw huis moeten vervangen worden contacteer vandaag nog snel chapewerken de flo vloerisolatie plaatsen informatie aanvragen Contacteer ons perfecte chapewerken dankzij chapewerken de flo om mooie vloeren te verkrijgen in uw woning is een perfect geplaatste chape absoluut noodzakelijk. Een chape draagt letterlijk de vloeren waarop u dagelijks rondstapt. Daarom is het essentieel dat de chape in uw huis volledig waterpas en waterdicht is. De ondervloeren dragen bovendien bij tot de isolatie van een huis dus investeert u bes.

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons dak met kepers en gordingen isoleren horizontale dwarsliggers gordingen die uw dakconstructie vormen aangevuld met verticaal geplaatste kepers kunnen worden gesoleerd door eerst een minerale wol te plaatsen tussen de kepers en vervolgens een harde isolatieplaat tussen te gordingen te plaatsen maar u kan ook opteren om enkel een harde isolatieplaat te plaatsen. Uw voordeel bij dakisolatie met minerale wol en pir plaat dubbele isolatielaag dus dubbele zekerheid op een goede isolatie. Afwerking met een dampscherm door de aluminium laag op de isolatieplaat best mogelijk te behalen isolatiewaarde met minste plaatsverlies. Ui.

Toelichting over Vloerisolatie plaatsen

toggle navigation info realisaties links contact tel email infogjsancv.be sanitair voor al uw wensen in sanitair zowel nieuwbouw als renovatie bent u bij ons aan het juiste adres heb je interesse in vloerisolatie plaatsen Samen met onze partners schrauwen desco en van marcke maken wij uw droom waar. Ook totale badkamerrenovaties waarbij afbraak sanitair verwarming elektriciteit tegelwerken … In eigen beheer worden uitgevoerd behoren tot de mogelijkheid. Grotere sanitaire projecten zijn voor ons geen probleem doordat wij kunnen terugvallen op onze jaar ervaring. Verwarming op het gebied van verwarming kunnen wij terugvallen op jarenlange ervaring dit zowel voor aardgas stookolie warmtepompen en solarsystemen. Wij werken in ho.