Menu Sluiten

Buitenmuren Beschermen Tegen Koude

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over buitenmuren beschermen tegen koude kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Buitenmuren Beschermen Tegen Koude

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Buitenmuren beschermen tegen koude

home betonmixers betonpompen polieren van beton vloerisolatie chapewerken vloerrenovatie chape stabileseacute pompen voor doehetzelvers realisaties contact voor al jouw chape en betonwerken schelles amp zonen meer info vloerisolatie voor de warmte of het buitenmuren beschermen tegen koude voor uw firma op maat geluid termische isolatie thermische isolatie wordt gebruikt om de warmte langer in uw woning te houden. Zo kunt u besparen op energiekosten. Het product dat wij hiervoor gebruiken is sublitherm isolatiemortel bekijk onze keuze in buitenmuren beschermen tegen koude Het is samengesteld uit gerecycleerde epskorrels cement als bindmiddel en toeslagstoffen voor het verkrijgen van een betere eigenschap. Getest via het wtcb. Komt in aanmerking voor premies. Lage lamdawaarde van w mk. Hoge druksterkte van kpa. Deze is dus vloeibaar en sluit goed aan tegen de leidingen. Dez.

.

Data over Buitenmuren beschermen tegen koude

.