Menu Sluiten

Leveranciers Dakisolatie Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers dakisolatie wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Dakisolatie Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers dakisolatie wol

dakwerken dakisolatie home diensten realisaties over ons contact diensten algemene loodgieterij centrale verwarming op gas platte daken daktimmerwerken algemene rioleringswerken bekleden dakgoten pannen en leien daken dakisolatie aannemer marc de weirdtdakisolatie dakisolatie laten plaatsen de voordelen laten plaatsen van dakisolatie komt steeds vaker voor het aanbrengen van dakisolatie is sinds ongeveer jaar erg populair geworden in belgi net als in andere europese landen leveranciers dakisolatie wol rendeert op korte termijn Dat heeft vooral te maken met het feit dat gesoleerde daken als geen ander energie besparen. En dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook prettig voor het klimaat en milieu. Een beter plek om te isoleren is er niet via het dak verdwijnt de meeste warmte uit woningen. Los hiervan heeft dakisolatie nog tal van andere voordelen die deze vorm van isoleren interessant en aantrekkelijk maken. Meer informatie over dakisolatie vind je op isolatiewerkenjk.be dakisolatie de voordelen van een gesoleerd dak het aanbrengen van dakisolatie op uw woning .

actuele productinfo voor de bouw nl fr bedrijfspagina s over archima nieuwsbrief officeindustry contact categorieeumln daken deuren diensten gevelbekleding ramen vloeren nieuw iroof kepers spanten incl. Isolatie vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website iroof voor een gesoleerd keper spantendak in n arbeidsgang iroof combineert de beste eigenschappen van een spanten en keperdak in eacuteeacuten product. Door de integratie van kepers in de isolatie kan de constructie eacuten isolatie in eacuteeacuten arbeidsgang worden aangebracht. Hierdoor is uw dak sneller wind en waterdicht en direct geiumlsoleerd. Iroof biedt u flexibiliteit afwerkingsvrijheid en meer verwerkingsgemak. Doordat de isolatielaag doorloopt tussen de kepers creeumlert u een dak zonder koudebruggen heb je belangstelling in leveranciers dakisolatie wol In combinatie met de thermisch reflecterende dampopen alufolie zorgt dit ervoor dat uw dak beter isoleert. Kortom met iroof realiseert u sneller en tegen minder kosten een optimaal geiumlsoleerd constructief hell.

Kundigheid over Leveranciers dakisolatie wol

leliebaan wommelgem annickantwerpsdakbedrijf.be offerte home dakwerken schuine daken zadeldak plat dak dakrenovatie zonnepanelen groendak dakisolatie gevelbekleding dakkoepels dakterras contact antwerps dakbedrijf dakisolatie isoleer uw dak dakisolatie wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van platte en hellende daken. Onze ervaring en vakmanschap in isolatiewerken leidt tot een perfect resultaat. Wist u dat maar liefst van de totale energiekosten van uw gezin gaat naar verwarming of verkoeling van uw woning. Als u stevig wilt besparen is uw woning slimmer isoleren de beste start. Premies er zijn verschillende premies. We raden je aan om even een kijkje te nemen opwww.premiezoeker.been opwww.energiesparen.been ontdek zelf hoeveel geld je terugkrijgt en hoeveel je kan besparen door goed te laten isoleren de nodige attesten voor het bekomen van uw premie worden door ons opgemaakt en aan u bezorg.