Menu Sluiten

Naadloze Isolatielaag

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over naadloze isolatielaag kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Naadloze Isolatielaag

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Naadloze isolatielaag

nederlands francais home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs marktleider voor isoleren met pur vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie div.slide kruipkelderisolatie gespoten pur voor kruipkelderisolatie oudere woningen hebben geen vloerisolatie op het gelijkvloers maar beschikken vaak wel over een kelder of kruipkelder naadloze isolatielaag informatie inwinnen Met kelderisolatie door gespoten pur stopt u aanzienlijk het energieverlies via het gelijkvloers en verhoogt u sterk het wooncomfort. Waarom uw kruipruimte of kelder isoleren naast het dak en de muren gaat bijzonder veel warmte verloren via een nietgesoleerde vloer op het gelijkvloers.vocht uit de grond verdampt en wordt opgenomen in de lucht in de kruipruimte. De lucht stijgt op en komt in contact met de onderkant van.

contact vacatures realisaties activiteiten geschiedenis realisaties vorige volgende sinaaiwaas algemene binnenafwerking een kleine toelichting bij de diverse binnenafwerkingen in deze woning horizontale plafondkaders ter hoogte van de nok. Hierbij wordt een verlaagde structuur opgebouwd als basis voor de griplatt pleisterdragers. dragend lattenwerk griplatt onder hellend dak als pleisterdrager om een continu effect te creeumlren qua muurafwerking onder de kapconstructie. Dit heeft als voordeel dat een continue afwerking verzekerd wordt. pleisterwerk rekening houdend met talloze specifieke afwerkingsdetails gt inbouwspots gt uitvulling dagkanten ramen met bijkomende isolatie ter voorkoming van koudebruggen gt type xinnixdeurkaders waarbij de deurkader zelf volledig inbepleisterd wordt en aldus bijna volledig onzichtbaar wordt vloerisolatie opgebouwd uit types gt uitvullende mortelisolatie met ingesloten luchtcellen bekijk ook eens naadloze isolatielaag Deze isolatielaag is een naadloze uitvulling dewelke zichzelf ni.

Informatie over Naadloze isolatielaag

home onze diensten over ons onze projecten vraag uw offerte aan vloerisolatie home onze diensten vloerisolatie vloerisolatie op maat geef uw thuis comfort en zorg voor een mooie energiebesparing met vloerisolatie. Een nietgesoleerde vloer is gemiddeld c waar een gesoleerde vloer al snel oploopt tot c. Bij ef rogge in nevele werken we steeds met de beste materialen en technieken.naast de chapewerken zijn wij bij ef roggeook zeer vertrouwd met het isoleren van woningen. Hiervoor gebruiken wij soorten producten gespoten polyurethaanschuim gespoten polyurethaanschuimheeft niet voor niets de hoogste isolatiewaarde. Dit soort vloerisolatie zorgt voor een uitstekende dichting. De gespoten pur is na enkele minuten droog .