Menu Sluiten

Minimumnorm Dakisolatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over minimumnorm dakisolatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Minimumnorm Dakisolatie

Isolatie | Renovatie | Duurzame Energie | Dakwerken | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minimumnorm dakisolatie

onze diensten getuigenissen nieuws uw team home te koop woningen opbrengsteigendom te huur nieuwbouw referenties contact group b onze diensten getuigenissen nieuws uw team vastgoedtip op zondag vergeet je dak niet te isoleren naar nieuws overzicht december ben je verhuurder van een woning of appartement dan is het hoog tijd om in actie te schieten of toch tenminste wanneer je dak niet of onvoldoende geiumlsoleerd is. . Ongeschikt en onbewoonbaar tot nog toe betekende onvoldoende dakisolatie niet dat de woning meteen ongeschikt wordt verklaard minimumnorm dakisolatie specialisatie Dit verandert echter op januari . Als je dak tegen dan niet aan de minimumnorm voldoet dan worden meteen strafpunten toegekend tenzij de energiescore van de woning lager ligt dan de grenswaarde dan kwh msup voor een open bebouwing kwh msup voor een halfopen bebouwing kwh msup voor een gesloten bebouwing of kwh msup voor een .

toggle navigation dakwerken de clerck algemene voorwaarden platte daken wat doen wij waterdichting koepels epc energieaudit indicatie prijzen bekleden van goten isoleren waar werken wij isolatie vlaamse dakisolatienorm isolatie eis subsidies condensatie isolatie benoveren contact wie zijn wij materialen isolatie roofings dampscherm dakrandprofiel epdm brandweerstand technische fiche s faq dakwerken de clerck uw roofingspecialist sinds vlaamse dakisolatienorm vlaamse doelstelling voor . De minimumnorm voor dakisolatie is een rwaarde m k w. Als isolatiemateriaal wordt beschouwd de materialen die een lambdawaarde hebben van hoogstens w mk. Voor het toekennen van de strafpunten wordt een onderscheid gemaakt tussen daken kleiner en daken groter dan m wat bedoelen we met minimumnorm dakisolatie Het ontbreken van dakisolatie zal geleidelijk aan zwaarder doorwegen in de beoordeli.

Vragen over Minimumnorm dakisolatie

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact home blog isolatienorm isolatienorm jullie horen het op het nieuws en de mensen spreken erover. Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de allerbelangrijkste stap naar een lage energiefactuur. Een isolatiedikte van cm wordt warm aanbevolen. Meer is uiteraard ook goed vlaamse isolatienorm sinds januari is de dakisolatienorm in werking getreden. Het ontbreken van dakisolatie zal gelei.