Menu Sluiten

Minimumnorm Dakisolatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over minimumnorm dakisolatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Minimumnorm Dakisolatie

Isolatie | Dakwerken | Bouw | Zonnepanelen | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minimumnorm dakisolatie

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact home blog isolatienorm isolatienorm jullie horen het op het nieuws en de mensen spreken erover. Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de allerbelangrijkste stap naar een lage energiefactuur. Een isolatiedikte van cm wordt warm aanbevolen minimumnorm dakisolatie is gewoon uw perfecte keuze Meer is uiteraard ook goed vlaamse isolatienorm sinds januari is de dakisolatienorm in werking getreden. Het ontbreken van dakisolatie zal geleidelijk aan zwaarder doorwegen in de beoordeling van de woningkwaliteit en kan vanaf leiden tot de ongeschiktheidsverklaring van uw woning. Isoleren van een hellend dak om een hellend dak op de gebruikelijke manier te isoleren moet u voldoende aandacht besteden aan deze drie onmisbare onderdelen het onderdak besch.

frnl jarenlange ervaring nieuwste trends en technieken betrouwbare partners vakmanschap gekwalificeerd eigen personeel de klant staat centraal nauwkeurigheid en servicegerichtheid voor elke uitdaging een bouwkundige oplossing het zijn vaak de details die een groot verschil maken omdat we geloven in wat we doen en omdat we doorgaan waar anderen stoppen bouwen met vertrouwen over ons diensten referenties nieuws links jobs faq contact premies voor dakisolatie afbeeldingen link tegen moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen die voacuteoacuter januari aangesloten zijn op het elektriciteitsnet geiumlsoleerd zijn de voordelen van minimumnorm dakisolatie Voor alle zelfstandige woningen studio eengezinswoning of appartement is de nieuwe vlaamse dakisolatienorm in werking getreden op januari . De regeling geldt niet voor kamers. Als minimumnorm wordt een rwaarde voor dakisolatie of zoldervloerisolatie van msupk w genomen. Nieuwbouwwoningen aangesloten op het elektriciteitsnet vanaf januari die in orde zijn met de ener.

Kennisbank over Minimumnorm dakisolatie

replica watches fake watches rolex replica fake watches replica watches rolex replica replica watches replica rolex rolex replica replica watches franais contacteer ons infocrabbe.be nieuws en tips sportief nieuws getuigenissen jobs home over ons particuliere woningen bedrijfsgebouwen specials galerij contact u bevindt zich hier home particuliere woningen wij werken enkel met producten van topkwaliteit u bouwt of verbouwt een particuliere woning nieuwbouw dakrenovatie dakisolatie gevelbekleding zinkwerken dakterrassen dakramen en lichtkoepels dakwerken voor particuliere woningen zowel nieuwbouw als renovatie nieuwbouw bij een nieuwbouwproject is niets moeilijker dan het zoeken naar geschikte partners. Dat is eveneens van toepassing voor het uitbesteden van de dakwerken. Dakwerken crabbeacute neemt de tijd om samen met u aan tafel te gaan zitten en uw bouwplan in detail te bekijken. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte oplossingen .