Menu Sluiten

Overzicht Dakisolatie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over overzicht dakisolatie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Overzicht Dakisolatie Antwerpen

Renovatie | Bouw | Zonnepanelen | Dakwerken | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht dakisolatie antwerpen

home artikelen gratis offerte previous next view larger image welke werkzaamheden verricht een dakwerker welke werkzaamheden verricht een dakwerker ieder huis heeft een dak. Een dak dat regelmatig onderhoud nodig heeft ongeacht of het nu een plat of een hellend dak is. Als het dak van een huis dermate versleten is dat het wel aan vernieuwing toe is kun je een dakwerker inschakelen om een nieuw dak te plaatsen. Een dakwerker kan voor tal van zaken ingeschakeld worden als het een dak betreft. Ze verrichten diverse werkzaamheden zoals het herstellen en inspecteren van een dak of het aanleggen van een compleet nieuw dak overzicht dakisolatie antwerpen zijn zeer gewaardeerd Onderhoud dakgoten met alleen het laten aanleggen van een nieuw dak of het laten renoveren van het reeds bestaande dak ben je er nog niet. Het is ook uitermate belangrijk dat je goede goten plaatst zodat het dak goed afwatert en er geen lekkages ontstaan die binnenshuis voor veel problemen k.

home roofing epdm isolatie gevelbekleding koepels waterdichtingsmiddelen dakranden herbaroof groendaken regenwaterafvoer hout algemene dakwerken contact doe makkelijk zelf uw dak locatie glasstraat hoek vaartkaai merksem antwerpen emailprotected btw be.. Gratis offerte openingsuren maandag uu dinsdag uu woensdag uu donderdag uu vrijdag uu zaterdag op afspraak zondag gesloten onze partners klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte roofing epdm roofing epdm wilt u een plat dak leggen vertrouw op de topmaterialen van dakdepot wij hebben zowel uitmuntende roofing als synthetische epdmbedekkingen voor alle maten van platte dak.

De discipline van Overzicht dakisolatie antwerpen

responsive menu buitenschrijnwerk poorten en luiken timmerwerken carports daktimmer houtskeletbouw houten terrassen gevelbekleding interieur deuren trappen binnenschrijnwerk houten vloeren contact over ons referenties search daktimmer daktimmer plat dak of hellend dak nieuwbouw of renovatie schuin of gebogen door onze jarenlange ervaring voorzien wij voor elk type dak de gepaste uitwerking. Wij werken steeds volgens de voorgeschreven regels en normen in samenspraak met architect amp bouwheer Onze aanbeveling m.b.t. overzicht dakisolatie antwerpen Ook voor dakoversteken kroonlijsten dakkapellen dakvlakramen velux fakro keylite … sierspanten dakisolatie gesoleerde dakelementen … Kan u bij ons terecht. Ik wens meer info… Contacteer ons schrijnwerkerij wens bvba ambachtsstraat westmalle t f e infoschrijnwerke.