Menu Sluiten

Cellulosevlokken Blazen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken blazen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken Blazen

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken blazen

home gevelrenovatie gevel zolder en dakisolatie renovatiewerken over ons premies cellulose isolatie contacteer ons offerte isoleren met cellulose isoleren met cellulose bij de meeste traditionele daken of zolders wordt meestal een combinatie van minerale wol en harde pur platen toegepast. Dit komt omdat er tussen de balken ruimte is voor minerale wol de dikte van deze eerste laag is meestal niet voldoende zodat een tweede isolatie in vorm van harde platen bovenop de eerste wordt geplaatst.via verloren ruimtes gaat ook heel wat energie verloren cellulosevlokken blazen leverancier We vullen die ruimtes met cellulose of papiervlokken.waar technisch mogelijk wordt dus als alternatief papiervlokken toegepast en dit voor dezelfde prijs terwijl deze ecologische isolatie tal van belangrijke voordelen heeft t.o.v. De traditionele materialen. Cellulose isolatie cellulose isolatie heeft enkele onmiskenbare voordelen ten eerste is het een ecologisch product zor.

overslaan en naar de inhoud gaan bel ons op mail ons op infoisolteam.be over ons premies jobs nieuws contact offerte jouw project isolatiemateriaal realisaties prijzen menu woning appartement kantoor bedrijfsgebouw alles voor jouw woning alle toepassingen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie zoldervloerisolatie geluidsisolatie gevelisolatie plafondisolatie kelderisolatie binnenmuurisolatie buisisolatie isolatieplannen vind een antwoord op al jouw vragen in onze handige informatiegids bekijk ons isolatiehandboek alles voor jouw appartement of kantoor alle toepassingen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie zoldervloerisolatie geluidsisolatie gevelisolatie plafondisolatie passieve brandbescherming kelderisolatie binnenmuurisolatie buisisolatie isolatieplannen vind een antwoord op al jouw vragen in onze handige informatiegids bekijk ons isolatiehandboek alles voor jouw bedrijfsg.

De discipline van Cellulosevlokken blazen

isolatieafwerkingadvies hulp bij doehetzelfvacaturescontact vacatures ecod specialist in ecologisch isoleren zoekt een nieuwe collega. Talent in isoleren m v dakwerkerschrijnwerker m v bezorg jij mensen graag een warm gevoel gezocht talent in isolerenm v ecod specialist in ecologisch isoleren zoekt een nieuwe collega. Ben jij een warme persoon die op de werf steeds het hoofd weet koel te houden heb jij ervaring in de bouwsector en ken je iets van luchtdichting op de werf ben je verantwoordelijk voor het inblazen van isolatie cellulose papiervlokken in het dak muren en of vloeren. Wij voorzien een deskundige opleiding zodat je op korte tijd kan leren isoleren. Met je aanstekelijk enthousiasme draag je mee ons verhaal uit van ecologisch en economisch isoleren. Je kan zelfstandig werken Een extra woordje over cellulosevlokken blazen Je ben.