Menu Sluiten

Voordelen Isolerende Mortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over voordelen isolerende mortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Voordelen Isolerende Mortel

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen isolerende mortel

by using our website you agree to our cookie policy. Jobs news contact en nl fr about us markets solutions technologies reference cases about us markets solutions technologies reference cases jobs news contact nl fr government government we have been offering smart city solutions since the very beginning of our company. Those years of experience as a smart city pioneer give us a unique insight into the evolution of smart city technology and makes us the suitable partner for all smart solutions for cities and municipalities voordelen isolerende mortel verdient geld voor jou In short offer free wifi at central locations in the city or municipality both indoors and outdoors collect qualitative data about the city and its inhabitants with smart iot sensors visualize the collected big data in a digital twin of the city our solutions government solu.

bel ons nu prijsaanvraag tevredenheid over ons tevreden klanten isolatiepremie service jobs blog contact nl fr prijsaanvraag spouwmuurisolatie dakisolatie gevelisolatie zoldervloer isoleren plat dak isoleren prijsaanvraag gevelisolatie expert in gevelisolatie expert in gevelisolatie gevelisolatie is deacute oplossing als je je gevel zowel wil isoleren als renoveren. Naast een uitstekende isolatie wordt het uitzicht van je woning grondig vernieuwd. Twee vliegen in eacuteeacuten klap dus om de buitenmuren van je woning te isoleren kan je kiezen uit een spouwmuurisolatie binnenisolatie of gevelisolatie. Die laatste geeft je de mogelijkheid om in eacuteeacuten adem de gevel onder handen te nemen. Gevelisolatie vereist namelijk een nieuwe afwerking in plei.

Het terrein van Voordelen isolerende mortel

menu gamma tegels bouwmaterialen dakbedekking gipsen werfgereedschappen over ons promoties nieuws contact jobs verlof webshop verkoopsvoorwaarden wij zijn momenteel gesloten welkom bij vanhulle het bedrijf bouwcenter vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen maar evengoed ook op doehetzelvers en particulieren Een extra woordje over voordelen isolerende mortel Veelzijdig in bouwmaterialen bouwstenen bouwmaterialen gamma gamma bouwmaterialen bouwstenen baksteen het is een huizenhoog clich maar de belg heeft nog steeds een baksteen in de maag. En dat mag je zelfs letterlijk nemen want het overgrote deel van onze woningen is nog steeds gedeeltelijk of grotendeels opgetrokken uit baksteen of snelbouwsteen. Bakstenen kopen of bakstenen bestellen is dus een belangrijke keuze. Dat dit een traditioneel materiaal is betekent overigens niet noodzakelijk dat het niet ecologisch kan zijn. Het hoofdbestanddeel van baksteen is immers opgedolven klei een ruim voorradige grondstof me.