Menu Sluiten

Prijs Isolerende Mortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over prijs isolerende mortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Prijs Isolerende Mortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs isolerende mortel

soorten chape home producten prijzen premies contact chapewerken purplus van leuffelen home producten prijzen premies contact chapewerken wat is chape traditionele chape wordt ook wel eens dekvloer of ondervloer genoemd. Het is een mengsel van zand cement en water dat zich bevindt tussen de draagvloer bijv. Welfsels en de bevloering bijv. Tegels parket …. Als basis voor de uiteindeijke vloer is het van groot belang dat deze van goede kwaliteit is. Purplus van leuffelen weet dit als geen ander en zorgt voor een stevige gelijke en warme basis. Soorten chape isolerende chape door toevoeging van fimlite isolatiekorrels vergelijkbaar met piepschuim korreltjes wordt er een isolerende mortel verkrege.

isofoam home producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie realisaties vacatures over ons contact home epsisolatie epsisolatie eps de parels onder de isolatie zowel voor nieuwbouw als renovatie epsisolatie isoleren met het hoogste rendement wij maken het waar met epsisolatie isolatiemortel of chape met hoogwaardige epsparels. Eps gexpandeerd polystyreen bestaat voor uit stilstaande lucht. Dit maakt het product sterk veilig schoon en voordelig prijs isolerende mortel zijn vaak gezocht Bij isofoam zetten we eps in voor het isoleren van verdiepingsvloeren. Zo zorgen we voor een aangename vloertemperatuur en een ideaal warmtecomfort in je woning terwijl jij flink wat energie bespaart. Projecten met eps worden uitgevoerd door onze dochterfirma isochape nv. Download technische fiche en waarden wat isoleren met eps eps is een uiterst veelzijdig isolatiemateriaal met uitstekende isolerende eigenschappen en een aantrekkelijke prijs. Daardoor vindt het zijn weg naar diverse toepassingen zoals vloerisolatie funderingsbekisting dak.

Feiten over Prijs isolerende mortel

sluiten gedimat van bellinghen vekestraat a kampenhout tel Een extra woordje over prijs isolerende mortel fax contactformulier vraag een offerte aan openingsuren wij zijn open voor afhalingen zonder reservatie covid regels betreden winkel .ontsmet uw handen .volg de pijlen nrichting .houdt m afstand gesloten van magazijn ma tot vru udoorlopend open zaterdagu uu u stabiliscentrale ma tot vru udoorlopend open zaterdagu uu u zon en feestdagen gesloten routeplan login prof klanten contact amp openingsurencontact gedimat menu home producten gereedschap bouwshop cement granulaten mortel beton metaalproducten snelbouw gevels constructiehout dakmaterialen afwatering waterkering isolatie luchtdichting afwerkingsmaterialen vloeren wanden terras bestrating tuin promo offerte bestellen info algemene bedrijfsinfo contact openingsuren cadeaubon vacatures home producten isolatie amp luchtdichting isolatie luchtdichting een doorgedreven woningisolatie is meer dan ooit noodzakelijk met de.