Menu Sluiten

Prijs Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over prijs isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Prijs Isolatiemortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs isolatiemortel

nl nl nederlands belgixeb franxeais belgique franxeais france deutsch deutschland english europe calculator webshop vloeropbouw filter tool zo begin je eraan vloeropbouwen projecten faq blog contact tool webshop nl nl nederlands belgixeb franxeais belgique franxeais france deutsch deutschland english europe blog hoe zandcement egaliseren met egaline of tegellijm wil je een zandcement of betegelbare isolatiemortel egaliseren met egaline of tegellijm bekom je een perfect vlakke dekvloer. Ontdek een handig stappenplan. zelfbouwsysteem maakt ontkoppelingsmat overbodig ontdek het zelfbouwsysteem van staenis dat een dure ontkoppelingsmat overbodig maakt. Zo vermijd je schade aan je toekomstige vloer prijs isolatiemortel zijn zeer populair staenis vloeropbouwen bij sack zelfbouw ontdek het staenisrooster een handig zelfbouwsysteem en bezoek een toonzaal van sack zelfbouw voor een preview. zelf isolerende mo.

facebook volg ons op facebook infoschuimisolatie.be schuimisolatie.be home producten chapewerken vloerisolatie hellingschape vloerplaat eps isolatiemortel dakisolatie akoestische isolatie prijsaanvraag contact hellingschape vraag een vrijblijvende offerte aan hellingschape hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be hellingschape schuimisolatie.be contacteer ons bel ons op gsm nr mail ons op emailadres infoschuimisolatie.be vul het contactformulier in bezoek ons na afspraak oordegenstraat sintlievenshoutem wij helpen u graag verder als u meer informatie wenst vul dit formulier in. We nemen.

Bericht over Prijs isolatiemortel

home wagenpark chapewerk isolatiemortel isolatie pur contact onze partners freemac freemac in oostmalle is van vele markten thuis wij zijn gespecialiseerd in chapewerken op waterbasis gedragen pur isolatiewerken in thermische en akoestische isolatie en als laatste werken wij ook met isolatiemortels. Al jaar plaatsen wij vloeren alsof die voor onszelf zouden zijn. Toch geven wij u op al onze werken kwaliteits garantie. En als dat nog niet overtuigend genoeg is laten wij u graag weten dat wij een uitstekende prijskwaliteitverhouding bieden. Ons werkterrein wij werken in een straal van ongeveer kilometer in vogelvlucht rond oostmalle. Meer weten geef ons een seintje per mail of telefoon wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte bekijk ons aanbod van prijs isolatiemortel Met f.