Menu Sluiten

Premies Dakisolatie


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Premies dakisolatie

skip to main content de specialist in dakisolatie top menu werkwijze blog over deiso faq contact gratis offerte menu main navigation dakisolatie zoldervloerisolatie isolatiepremies realisaties besparing thermografie besparing dakisolatie kostprijs versus besparing voor dakisolatie in wat kost je dakisolatie een antwoord op die vraag krijg je door de factuur te verminderen met de premies waarop je recht hebt. Opgelet het fiscaal voordeel van voor dakisolatie is afgeschaft sinds . Gelukkig geniet je nog altijd van de isolatiepremie van de netbeheerder en tal van andere en nieuwe premies van de vlaamse overheid premies dakisolatie bestellen Zo blijft dak of zoldervloerisolatie een prima investering. Onderstaand voorbeeld houdt rekening met de premies van de netbeheerder die je ontvangt als je de isolatie uitbesteedt aan een geregistreerd aannemer. Benieuwd naar de rele kostprijs en mogelijke besparing voor jouw dakisolatie contacteer ons terugverdientijd dakisolatie dankzij dakisolatie daalt je energiefactuur met zo n tot . Voor een doorsnee vlaams gezin bedraagt de besparin.

home badkamerrenovatie zolderrenovatie schilderwerken dakisolatie woningrenovatie premies voor dakisolatie in korte terugverdientijd door de premie voor dakisolatie ook in kunt u een beroep blijven doen op de premie voor dakisolatie voor bestaande woningen. Daardoor is het in de meeste gevallen nog steeds interessanter om uw dakisolatie te laten plaatsen door een geregistreerd aannemer dan het zelf te doen. De premie voor dakisolatie kunt u aanvragen bij de netbeheerder. Let op afhankelijk van uw gemeente kunnen er andere voorwaarden gelden. Overzicht van premies bij de netbeheerders eandis klik hier infrax klik hier andere netbeheerder klik hier bijkomende premie van uw gemeente vaak keren gemeenten zelf nog een bijkomende isolatiepremie uit aan hun inwoners Een beschouwing over premies dakisolatie Informeer bij uw gemeente naar het premiebedrag en hoe de aanvraag verloopt. Het isoleren van een bestaand dak wordt dus nog steeds erg gestimuleerd. Laat u bovendien verrassen door de korte terugverdientijd van dakisolatie. Dakisolatie home isolatie op ma.

Inlichtingen over Premies dakisolatie

home doelgroepen over ons contact menu plat dak groendak dakisolatie home doelgroepen over ons contact home gt vlaanderen schrapt belastingsvoordeel dakisolatie vlaanderen schrapt belastingsvoordeel dakisolatie de vlaamse regering schrapt eind dit jaar de belastingvermindering voor dakisolatie. Er blijft wel een energiepremie bestaan voor wie in dakisolatie investeert maar die verlaagt vanaf januari. Vanaf januari is het niet langer mogelijk te profiteren van het belastingvoordeel voor wie in een woning van minstens vijf jaar oud dakisolatie laat plaatsen door een aannemer beslist de ploeg van vlaams ministerpresident geert bourgeois nva. Het voordeel bedraagt procent van het factuurbedrag met een maximum van . Euro. Dakisolatie is de laatste energiebesparende ingreep die nog een fiscaal voordeel oplevert naast een premie. Andere energiemaatregelen worden enkel met premies ondersteund. Premie de premies via de netbeheerders bl.