Menu Sluiten

Limburgse Isolatiebedrijven

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over limburgse isolatiebedrijven kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Limburgse Isolatiebedrijven

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Limburgse isolatiebedrijven

nl fr vacatures nieuws volg ons op contacteer ons over ons meer info particulieren onze diensten industrie onze diensten isolatiematerialen isolatiematerialen realisaties realisaties isolatiestock nieuwkomer met ervaring augustus deel dit artikel via terug naar overzicht limburgse isolatiebedrijven informatie inwinnen isolatiestock is dan wel een nieuwe naam in het limburgse ondernemingslandschap oprichter roeland schuurmans kunnen we allerminst een groentje noemen. Hij staat al jaren aan het hoofd van dakenspecialist polydak dat onlangs zijn jarige jubileum heeft gevierd. service is ons handelsmerk en zal dat altijd blijven. scherpe prijzen hoe nieuw is nieuw isolatiestock bestaat nog maar sinds begin juni dit jaar. Nieuw dus lees meer over limburgse isolatiebedrijven Toch ka.

.

Meer info over Limburgse isolatiebedrijven

.