Menu Sluiten

Leveranciers Isolerende Mortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over leveranciers isolerende mortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Leveranciers Isolerende Mortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers isolerende mortel

startpagina terug naar de beginpagina met overzicht van onze producten bedrijfsinformatie informatie over ons bedrijf onze geschiedenis … Contactinformatie adresgegevens contactformulier openingsuren offerte vraag online een offerte voor eacuteeacuten of meerdere producten leveranciers isolerende mortel : vind meer info hier Zoeken leveringen mattijs bouwmaterialen levert de materialen met een gepaste vrachtwagen voor uw werf. Isoleer uw woning ontdek ons ruim gamma aan isolatiematerialen meer… Klinkers en natuursteen bezoek ons uitgebreid klinkertoonpark meer… Producten ruwbouwmaterialen metselwerk beton en stabilis bouwstaal overspanningen betonproducten mortel cement zand en grind pvc afval isolatie pur en pir glaswol rotswol xps vloerisolatiemortel allerlei dakmaterialen pannen t.

home diensten producten gallery offerte contact nl contacteer ons chapewerken de dekvloer of chape is een mengsel van zand cement en water dat als ondergrond… Lees meer… Thermische isolatie het belang van een degelijke isolatie zal niemand ontkennen. Door het kiezen van… Lees meer… Akoestische isolatie akoestische isolatie of geluidsisolatie wordt geplaatst om geluid af te remmen… Lees meer… Wapeningen wanneer bijvoorbeeld de chape voorzien wordt van isolerende onderlagen of… Lees meer… Transport wij zijn eveneens voorzien van een vrachtwagen met kraan en containersysteem… Lees meer… Gespoten purisolatie de plaatsing van polyurethaanschuim verloopt veel vlugger en zorgvuldiger… Lees meer..

Kennisgeving over Leveranciers isolerende mortel

offerte aanvragen akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton epsmortel purisolatie chape menu mail ons over ons specialisaties realisaties jobs contact offerte aanvragen downloads faq privacybeleid disclaimer cookies nivolo bv copy site by maister terug naar overzicht jobs ervaren arbeider pur chape eps schuimbeton heb jij ervaring met het plaatsen van isolerende uitvullagen pur eps of chape of schuimbeton deel jij onze passie voor de bouwsector wil jij graag een stap vooruit zetten lees snel verder en solliciteer meteen wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega functie op basis van de planning vertrek je van het depot naar de werf. Je bereidt de werf voor en plaatst aan de hand van instructies op de werkfiche nl. Oppervlakte dikte de isolerende uitvullagen in pur eps of chape of schuimbeton De verkoopwaarde van leveranciers isolerende mortel Je hanteert de regels van de kunst en doet het nodige om kwaliteit en service te bieden aan de klant. Op een veilige en efficinte manier werken is jouw nr. prioriteit net zoals je belang hecht aan corr.