Menu Sluiten

Isolerende Mortel Vloeren

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolerende mortel vloeren kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Mortel Vloeren

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende mortel vloeren

home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen tel vraag uw offerte vandaag menu home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact bel offerte aanvragen isolatiewerken isoleren is een vak apart en laat je best uitvoeren door onze vakmannen die daar dagelijks mee bezig zijn. Naast de traditionele isolatiematerialen hebben we verschillende isolatietechnieken die we gebruiken om een gebouw te isoleren isolerende mortel vloeren met korting Om kwaliteit te kunnen leveren gebru.

menu nl fr de fim producten fim rekenmodule fimlite fim force fim k k profim polyfim eco isolatiechape voordelen isolatiechape isolerende chape vs pur isolatie zelf isolatiechape plaatsen isolatiechape laten plaatsen akoestische isolatiechape vloerisolatie isolatiemortel en vloerverwarming plat dak isoleren verdelers contact voordelen fimisolatiechape buiten het feit dat vloerisolatie voor een reductie van de warmtekosten zorgt heeft fimisolatiechape nog een heleboel andere voordelen. Fim isolatiechape wordt gemaakt op basis van gerecycleerde eps en dat maakt deze vloerisolatie licht sterk isolerend en ecologisch. Een isolatiechape op basis van eps onder de dekvloer is daarom de ideale keuze voor jouw bouwproject. Fim allinone isolatiechape je hoeft alleen water toe te voegen elke zak bevat de ideale menging van epskorrels cement en toevoegstoffen. Tevens zorgt de isolerende mortel van fim zowel voor thermische isolatie akoesti.

De discipline van Isolerende mortel vloeren

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home epsrecyclage neem gas terug enkel air is circulair. De grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten van onze etenswaren tot bouwmaterialen zijn niet oneindig. De toegang tot grondstoffen staat wereldwijd onder druk. Zo ook de toegang tot bouwmaterialen. Binnen ons huidig lineair economisch systeem brengt dit heel wat risicorsquos met zich mee de circulaire economie vormt onze toekomst maar wij zijn ervan overtuigd dat circulaire bouwmaterialen vandaag moeten gebruikt worden meer info bekijken over isolerende mortel vloeren Onze betoporproducten zijn sinds het ontstaan ontwikkeld volgens het principe van een circ.