Menu Sluiten

Isolerende Mortel Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolerende mortel vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Mortel Vloer

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende mortel vloer

home over isotechniek nieuws klik hier voor een offerte of bel direct naar .. Spouwmuurisolatie isoleren met isoparels isoleren met purfect werkwijze spouwmuurisolatie kosten spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie werkwijze vloerisolatie kruipruimteisolatie isoleren met klimadekens werkwijze kruipruimteisolatie gevel impregneren isoleren met funcosil certificering u bevindt zich hier home dakisolatie voordelen dakisolatie uw dak kan op verschillende manieren geiumlsoleerd worden isolerende mortel vloer bedrijf Voor het isoleren van daken heeft isotechniek een scala van materialen die aangebracht kunnen worden aan de binnenzijde van het dakbeschot. Belangrijkste reden hiervoor is dat wij u in iedere situatie en elke vorm de beste isolatievorm kunnen aanbieden. Ongeacht of we in uw specifieke geval kiezen voor onze unieke grijze eps isoparels of voor purrsquofect easycell warmcel sonebel shedisol of powerline.

let op om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact schuimbeton schuimbeton is een licht isolerende mortel met goede akoestische eigenschappen die vaak wordt gebruikt als uitvullingslaag in de vloeropbouw. Schuimbeton heeft een isolerende waarde van . W mk Bekommernis over isolerende mortel vloer Deze waarde is vergelijkbaar met isolerende werking van hout. Schuimbeton bestaat uit een mo.

Berichtgeving over Isolerende mortel vloer

vragen we helpen graag cx belgium dutch flyout stel een vraag email telefoon vraag stellen dont fill this field contact algemeen bestellingen contactpagina verkoop buitendienst jouw contactpersoon vestigingen waar verkrijgbaar uzin utz nederlandandere verkooppunten vraagcontactvestigingen producten productoverzicht ondergrondvoorbereiding primers standvaste egalisatiemassa s zelfvloeiende egalisatiemassa s speciale dekvloeren epoxyhars isolerende en andere onderlagen samengestelde afdichtingen tegellijm dunbedmortel natuursteenmortel reactieharslijmen voegen cement voegmortel reactiehars voegmortel kitten gereedschappen accessoires gereedschappen bescherming reinigingsmiddelen service klantendienst groothandelpartners uzin utz base spaar gratis machines en gereedschap floor .