Menu Sluiten

Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiemortel

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiemortel

fr. job nieuws offerte aanvraag skip to content traiteur choux de bruxelles huwelijk corporate evenement priv evenementen cocktail foodtrucks gios strada ktchn natural make away kooklessen vier veilig evenement zalen onze zalen arsenaal chalet robinson chaufferie ferme de la haillebaude huis van het hout maison grandplace vaudeville theater onze concessies chteau sainteanne residence palace onze partners autoworld brussel cab egmont paleis hotel solvay museum voor natuurwetenschappen kasteel ardoisiere maison de la bellone quay spirito restaurants logement make away contact corporate evenement traiteurdienst voor bedrijfsevenementen choux de bruxelles is een brussels bedrijf met verschillende activiteiten in de evenementensector isolatiemortel leverancier Zo kun je bij hen terecht zowel voor een traiteurdienst voor bruiloften als voor het huren v.

album winkel en toonzaal home producten ruwbouw betonproducten gevelstenen dak vloer en wand isolatie mortel gipsen droogbouw klein gereedschap riolering buitenbevloering granulaten transport fotoalbum informatie contact p. De loof bouwmaterialen producten de loof bvba britse kaai brugge tel. fax infobouwmatdeloof.be ruwbouw betonproducten gevelstenen dak vloer en wand isolatie mortel gipsen droogbouw klein gereedschap riolering buitenbevloering granulaten transport buitenexpo magazijn transport bouwmaterialen de loof brugge .

Bericht over Isolatiemortel

contact home voordelen epsvloerisolatie bouwprofessionals chappers verbouwers realisaties downloads jobs blog jobs wil jij met n van de beste isolatiematerialen op de markt aan de slag gaan geweldig wij zijn namelijk altijd op zoek naar vakmensen om ons team te versterken zoek je naar isolatiemortel Ontdek onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog. Afwerker isolatiemortel ultriso chauffeur operator transmix isolatiemortel privacyverklaring diestersteenweg hasselt kermt belgi infoultriso.be vraag hier uw offerte aan ultriso expliciet .