Menu Sluiten

Isolatiemortel Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolatiemortel vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiemortel Vloer

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiemortel vloer

bel ons home nieuws security solutions camerabewaking inbraakbeveiliging toegangscontrole brandbeveiliging mobiele camera intercom partnerships verticals wetgeving wet private veiligheid wetgeving camera s btwtarief contact toegangscontrole home raquo security solutions raquo toegangscontrole toegangscontrole voor bedrijven bent u op zoek naar toegangscontrole voor bedrijven heeft u problemen met het beheren van die kostbare sleutels een elektronisch toegangscontrolesysteem kan hiervoor een oplossing bieden en u het gemak van centraal beheer aanreiken. Of het nu met klassieke toegangskaarten of sleutelhangers is of met biometrie isolatiemortel vloer zijn zeer gewaardeerd Bij waasland security bent u op de juiste plaats voor toegangscontrole voor bedrijven. Act is volledig cloud gebaseerde toegangscontrole en vereist geen computer met software ter plaatse een internetaansluiting is voldoende. Al de rest gebeurt vanuit de cloud via uw webbrowser.

laurion diensten mentor katalysator sales coach ict expert interim manager aanpak cases over ons contact case ict expert begeleiding bij de keuze en implementatie van een nieuwe ictinfrastructuur aanleiding een instelling actief in de bijzondere jeugdbijstand gebruikt een door een vrijwilliger geschreven en onderhouden software voor het beheer van haar activiteiten met betrekking tot de jongeren die zij begeleidt Onze suggestie over isolatiemortel vloer De software die ondertussen een tal jaar oud was werd nooit afgewerkt en bijkomend gaf de vrijwilliger te kennen dat hij niet langer wenste in te staan voor het onderhoud van de software. Bovendien is het gebruikte open source platform voor de ontwikkeling van de software niet meer compatibel met de laatste versies van het operating systeem zodat upgrades onmogelijk geworden zijn. De directie maakt zich terecht zorgen over de continuteit van dit systeem. Bijkomen.

Kennisbank over Isolatiemortel vloer

overslaan en naar de inhoud gaan productmatrix search home over ons onze oplossingen embedded iot amp mm producten flash memory automation building automation power iot solutions onze merken adeunis atesys atim beckipc brandner cactus christ electronic clairitec ercogener hitachiaic jianghai midam monnit powerex qeed secreacean sierra wireless tectus teltonika nieuws contact webshop nl en fr embedded kruimelpad solutions embedded wat is embedded embedded een embedded systeemook welingebed systeemofgentegreerd systeem is een elektronisch systeem hardwarensoftware dat is gentegreerd in gebruiksartikelen of apparaten met de bedoeling deze een vorm van intelligent gedrag te bezorgen. Embedded systeem van masterchips controlleren communiceren visualiseren.. Deze functionaliteiten .