Menu Sluiten

Glaswol Dakisolatie

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Isolatiewerken – Dakisolatie – Zoldervloerisolatie – Vloerisolatie – Isoleren Dak – 

Wenst u meer info over glaswol dakisolatie kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Glaswol Dakisolatie

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glaswol dakisolatie

spouwmuurisolatie infoisoglobe.be nederlandsfranais menu skip to content dakisolatie isolatie van uw dak isover utherm dakisolatie dakisolatie prijs premie dakisolatie dakisolatie bedrijf offerte dakisolatie contact isover amp utherm dakisolatie goed isolatiemateriaal voor daken goede dakisolatie begint bij de keuze van goed isolatiemateriaal. Uit de grote hoeveelheid producten die er op dat gebied beschikbaar zijn hebben we heel bewust gekozen voor een beperkte selectie van twee topmerken isover en utherm. Niet alleen hebben deze al heel lang hun deugdelijkheid en betrouwbaarheid bewezen maar daarnaast zijn de materialen zelf ook vrij eenvoudig hanteerbaar bij het plaatsen glaswol dakisolatie voor bedrijven op maat Isoconfort en isoconfort deze twee soorten glaswolplaten van isover hebben naast eenisolerende werking ook een geluidde.

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons troeven jobs partners contact nl nl fr search cta menu producten hoofdnavigatie home isolatieoplossingen bouwisolatie akoestische isolatie passieve brandbescherming toepassingen muurisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie plafondisolatie isolatiematerialen pur pir glaswol rotswol xps eps cellenglas resol houtvezel kurk houtwolcement vacumisolatie sectoren downloads track amp trace menu rotswol kruimelpad home isolatiematerialen rotswol rotswol is een minerale wol die zeer geschikt is als isolatiemateriaal voor een brede waaier aan toepassingen. Net zoals glaswol is het een veelzijdig product dat thermisch n akoestisch isoleert en bovendien zeer brandveilig is. Ontdek al onze rotswol isolatie op zoek naar een ander type isolatiemateriaal hoe wordt rotswol gemaakt rotswol wordt vervaardigd uit het vulkanisch gesteente basalt ook wel diabaas genoemd.de steenmassa wordt gesmolten bij ongeveer c. En wordt vervolgen.

Wat je wil weten over Glaswol dakisolatie

home dakwerken dakgoot vervangen dakisolatie dakpannen leggen dakrenovatie dakreparatie epdm dakbedekking gevelwerken gevelreiniging gevelrenovatie gevel zandstralen wilt u uw dak isoleren dan zit u bij rotsvast construct goed maak gebruik van ons netwerk van isolatiebedrijven en vind een specialist die voor u dakisolatie kan plaatsen. Dakisolatie dakisolatie is ongetwijfeld n van de meest rendabele ingrepen op het gebied van energiebesparende maatregelen Onze aanbeveling m.b.t. glaswol dakisolatie Omdat warmte stijgt kan er tot wel van de warmte verloren gaan als er geen dakisolatie is. En wist u dat u verscheidene premies en subsidies kunt aanvragen wanneer u er voor kiest om uw dak te isoleren u begrijpt dat het isoleren van uw dak vele voordelen met zich meebrengt. U vindt hier meer informatie over het aanbrengen van isolatie zoals platdakisolatie de verscheidene soorten isolatie de belastingvermindering en waar u aan moet den.