Menu Sluiten

Eps Vloerisolatie Voor Chappers

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over eps vloerisolatie voor chappers kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eps Vloerisolatie Voor Chappers

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eps vloerisolatie voor chappers

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home type woning nieuwbouw isoleren een vloer isoleren doe je het best met ons systeem betopor silver plus . Dit is een combinatie van betopor silver isolatiechape en betopor epssilver isolatieplaten. De hoogste isolatienormen worden moeiteloos behaald doordat de lucht gevangen zit in de epsparels epskorrels. Het grafiet van de zilvergrijze epsparels absorbeert de warmte en geeft die niet meer af. Daarnaast is betopor silver een uitstekende oplossing voor geluidsdemping het milieu n jouw budget meer info isoleren bij renovatie bij renovatieprojecten is een isolerende vloerplaat in betopor pro plus of floormix een absolute must . De vloerplaat is in vloerplaat n isolatie. Het stappenplan is eenvoudig je hoeft enkel de oude vloer uit te brek.

contact home voordelen epsvloerisolatie bouwprofessionals chappers verbouwers realisaties downloads jobs blog ik ben professional particulier voornaam achternaam telefoon email adres postcode plaats bericht phone this field is for validation purposes and should be left unchanged. Eps vloerisolatie wat is dit eps vloerisolatie van ultriso is n van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren eps vloerisolatie voor chappers voor bedrijven op maat Het is een soort isolatie dat bestaat uit een vloeibaar mengsel van cement eps parels en additieven. Eps vloerisolatie kan zowel geplaatst worden bij nieuwbouw als renovatieprojecten. Net zoals bij andere isolatiematerialen dient er nog een eindchape te komen waarop gevloerd kan worden. Wij plaatsen zowel de eps vloerisolatie als de eindchape. Eps vloerisolatie voordelen en van de beste isolatiematerialen op de markt eps vloerisolatie heeft een lambdawaarde van w mk. Een druksterkte van kpa de voordelen van eps vloerisolatie voor chappers Akoestisch een vermindering van db bij een dikte van cm. Geen risico op verzakkingen. Da.

Vragen over Eps vloerisolatie voor chappers

chapewerken bereik tot chappers in vlaanderen. Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home chapewerken vraag uw offertes aan welke vloerwerken wilt u laten uitvoeren soort vloerwerken parket leggen laminaat leggen tegels plaatsen chape leggen terras aanleggen pvc vloer leggen vloer isoleren gietvloer leggen renovatie bestaande parket andere vloerwerken hoeveel m betreft het ongeveer wat is de huidige ondergrond huidige ondergrond chape beton bestaande houten vloer bestaande tegelvloer andere ondergrond indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar beschrijf de opdracht die u wilt laten uitvoeren uw naam uw straat huisnummer postcode gemeente stad hoe kunnen we u contacteren door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy en cookiebeleid aanvraag versturen hoe werkt offertesonline.