Menu Sluiten

Eps Vloerisolatie Limburg

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over eps vloerisolatie limburg kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eps Vloerisolatie Limburg

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eps vloerisolatie limburg

plafonneerwerken reynders amp zoon plafonneerwerken pleisterwerken plakwerken reynders en zoon over ons onze diensten realisaties faq contacteer ons welkom op onze site plafonneerwerken reynders amp zn. Is een onderneming opgericht in door reynders huberto. Sinds is zijn zoon reynders kevin mee in de zaak gestapt. Hun bedrijf is gespecialiseerd in binnenpleisterwerken en gyplatwerken eps vloerisolatie limburg lijst Verder kunt u ook een beroep op hen doen voor vloerisolatie en cementeringswerken. Plafonneerwerken reynders amp zn. Is actief in heel limburg en omstreken en hebben reeds vele referenties in deze regio. Dankzij de jarenlange ervaring biedt plafonneerwerken reynders amp zn een vakkundige werkwijze en een nauwkeurige afwerking. Dit leidt alles samen tot een professionele service. Onze diensten pleisterwerken plafonneerwerken plaatsen van gyplat nieuwbouw en renovatie plakwerk verwijderen verlaagde plafonds … Meer info volg ons wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwtjes volg ons op facebook. Pleisterwerken gyplat vloerisolatie onze diensten pleisterwerken binnenpleisterwerken zullen uiteinde.

home automatisaties robotservice klantspecifieke automatisatie robotlassen amp constructies maalmolens onze visie cs automation contact bel ons voor uw industrieumlle automatisatie c.s. Automation voor uw automatisering c.s. Automation is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen. Wij ontwikkelen en onderhouden bijvoorbeeld robots voor allerlei toepassingen. Voor industrieumlle automatisering bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ontdek snel onze diensten en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte industrieumlle automatisering industrieumlle automatisering op maat van uw bedrijf c.s. Automation is uw adres in de provincie antwerpen voor het herprogrammeren van uw automatisatieprojecten. Robots een goed geautomatiseerde robot is cruciaal voor uw automatisatieproces. Wij bieden u lasrobots op maat aan en garanderen u nadien een uitstekende nazorg en onderhoud. Klantspecifieke automatisering welk automatisatieproces u ook in gedachten heeft c.s. Automation zorgt voor een klantspecifieke automatisatie helemaal volgens uw .

Bericht over Eps vloerisolatie limburg

home afsluitingen gekleurde betonplaten poorten amp automatisatie sierhekwerk nieuws contact uw afsluitingen en poorten wij zorgen ervoor als u uw woning graag wilt beveiligen neem dan zeker even contact met ons op. Wij bieden oplossingen op maat die niet alleen functioneel zijn maar er ook nog eens mooi uitzien. Contacteer ons automatisatie van uw poorten en deuren u kent het wel u komt bij u thuis aan en het regent volop bekijk onze keuze in eps vloerisolatie limburg U wilt dan ook niet moeten uitstappen om de poort te openen. Daar hebben wij bij fruythof bvba nu een oplossing op gevonden dankzij onze automatisatie in berlare. Ook parlo of videofoon wij laten uw afsluiting naadloos samenwerken met andere systemen zoals garagepoort of verlichting. Al deze systemen zullen te bedienen zijn aan de hand van slechts eacuteeacuten zender. Verder kunt u ook kiezen voor een parlo of videofoon waardoor uw bezoekers u kunnen verwittigen wanneer ze aan de deur staan. U kunt bij ons bovendien kiezen uit tal va.